Büyüksehir'in Sporcusu Antep'ten Basariyla Döndü

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Mehmet Ali Sagdiç, Gaziantep’te düzenlenen Isitme Engelliler Türkiye Taekwondo Sampiyonasi’nda 80 kilogramda üçüncü oldu.

Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nin yetistirdigi sporcular her dalda basarilar elde ediyor. 13 ve 14 Ocak tarihlerinde Gaziantep’te gerçeklestirilen Isitme Engelliler Türkiye Taekwondo Sampiyonasi’nda Büyüksehir Belediyesi Spor Kulübü’nün sporcusu da mücadele etti. Sakarya’nin basarili taekwondo sporcularindan Büyüksehir’in yetistirdigi Mehmet Ali Sagdiç müsabakalarda sergiledigi performansla 80 kilogramda Türkiye üçüncüsü oldu. Türkiye’de ve dünya çapinda önemli dereceler elde eden Büyüksehir Belediyesi Spor Kulübü, her dalda yürüttügü faaliyetlerle ülkeye basarili sporcular kazandiriyor.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi’nden yapilan açiklamada, “Her alanda sehrimizi ve ülkemizi temsil eden sporcularimizdan Mehmet Ali Sagdiç Gaziantep’te elde ettigi basariyla bizleri gururlandirmistir. Kendisini tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyoruz. Her organizasyonda Türk Bayragi’ni dalgalandirmak ve Sakarya’yi basariya tasimak için ter döken tüm sporcularimizin yanindayiz” denildi.

Kaynak: İHA