Agri'nin En Centilmen Kulüpleri Açiklandi

Agri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, 1.Amatör küme grup maçlari sonrasinda, Agri’nin en centilmen kulüp siralamasini açikladi. Siralama Tutak Spor, yasanan saha olaylari sonrasinda son sirada yer aldi.

Agri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Disiplin Kurulu Üyesi Yakup Yavuz tarafindan kamuoyu ile paylasilan listenin ilk sirasinda kirmizi kart görmeyen Agri 1918 Spor Kulübü yer aliyor. Bu sezon liglere yeni katilim gösteren ve 10 puanla zirvede yer alan Agri 1918 Spor , genç kadrosu ile dikkat çekiyor.

Degerlendirme kriterlerinin disiplin ihlalleri ile yapildigini belirten Yavuz; “Tüm müsabaka isim listelerini inceleyerek sari kartlara 1, kirmizi kartlara 2 ve hükmen yenilgilere 3 ceza puani verdik. Bu tabloyu her kategori sonrasinda güncelleyecegiz. Sezon sonunda en centilmen takimimizi belirleyerek ödüllendirecegiz “dedi.

Listede 14 puanli 1978 Diyadin Spor ikinci, 17 puanli Agri 1970 Spor ise üçüncü sirada yer aliyor. Play-Off grubuna yükselmeyi basaran Hamur Kümbet Spor 20 puanla 4.sirada yer alirken, Diyadin Gençlerbirligi Spor 21 puanla 5. Sirada yer aldi.

21 Puanli iki takimdan Eleskirt Spor 6. Sirada Sanayi Spor ise 7. Sirada yer alirken, Riza Sorak’li Bayazit Spor 23 puanla 8.sirada yer aldi. Sezonun yeni takimlarindan Patnos Gençlik Spor 26 puanla 9.sirada kendisine yer bulurken, 04 Dogubayazit Spor ise 30 puanla 10.sirada kaldi. Fair Play tablosunun son sirasinda ise 44 puanli Tutak Spor yer aldi.

Kaynak: İHA