Belediye Derincespor-Esenler Erokspor Maçinin Ardindan

TFF 3.Lig 3.Grup’ta Belediye Derince-Esenler Erokspor maçinin ardindan teknik adamlar degerlendirmede bulundu.

TFF 3.Lig 3.Grup’ta konuk ekibin 1-0 galibiyetiyle biten maçin ardindan Belediye Derincespor Teknik Direktörü Murat Parlak maçin ardindan su degerlendirmelerde bulundu: Gayet dirençli oynadiklarini ifade eden Parlak, "Üzgünüz. Çok sansiz bir gol yedik. Zeminden sekti, kalecinin çok rahat tutabilecegi bir toptu. 80’inci dakikada yedik. Daha sonrasinda da çikartamadik. Iyi oynadik. Iyi bir direnç ortaya koyduk. Saha çok kötüydü. Maalesef. Bu sahada mücadele ön plana çikacakti. Iyi de mücadele ettik. Pozisyonlara da girdik. Ama yapamadik. Önümüze bakacagiz. 4 puanlik bir fark var. Sonuna kadar bu mücadeleyi vermeye devam edecegiz. Inaniyoruz. Sonunda basaracagiz. Yilmazdik. Birakmadik. Daha güçlü bir sekilde yolumuza devam edecegiz. Bu maglubiyet bizi yolumuzdan geri koymayacak. Tayfun devrede sakatlandi. Bu oyun planlarimizi biraz bozdu. Oyuna stoper aldik. Stoperi sag beke çektik. Genel olarak birçok oyuncunun isteginden, direncinden memnunum. Ellerinden geleni yaptilar. Bugün çok sansizdilar. Beraberlige üzülecekken maçi kaybettik. Oyuncularim ellerinden geleni yapti. Haftaya yine zor bir maç oynayacagiz. Bu aralar biraz zor. Rakiplerimiz gibi görebilecegimiz takimlarla oynuyoruz. Her maç zor. Oraya da kazanmak için gidecegiz. Kazanmak için elimizden geleni yapacagiz. Umarim kazanan taraf biz oluruz. Ondan sonra önümüz daha açik gibi görünüyor” dedi.



Mustafa Sarigül: “Fethiye yenildi, mutlaka kazanmaliydik”

Esenler Erokspor’un teknik patronu Mustafa Sarigül ise maç degerlendirmesinde, “Her iki takim için de zor geçen müsabakaydi. Saha sartlari açisindan da zemin çok yumusakti, çocuklar istedikleri oyunu bir türlü ortaya seremediler. Öte yandan oyunun mücadeleyle geçecegini biliyorduk. Iki takim da güçlü. Biz sadece siralama olarak yukarilardayiz. Derince’de play-off hattini zorlayan bir takim. Degerli oyunculari da var. Bizim ekstra stresimiz de vardi; Fethiye dün yenildi ve bu maçi kazanip puan farkini mutlaka üçe indirmemiz gerekiyordu. Onun telasi vardi. Istediklerimizi zeminden dolayi sahaya yansitamadik. Kazandigimiz için mutluyuz. Derince’ye de basarilar diliyorum” dedi.

Maçta kirmizi kart görmesiyle ilgili olarak da Sarigül, “Topun çizgiyi geçtigini gördüm. Içerde oldugunu düsündüm. Derinceli futbolcu çizginin içinde kalmisti. Yardimci hakem golü vermeyince, orta hakem de veremeyince heyecana kapildim. Kaleye de yakin olunca çizgiden içeri girdim. Muhtemelen bir maç ceza alacagim. Yapacak bir sey yok” ifadelerini kaydetti.

Kaynak: İHA