Mevlüt Erdinç Ve Dilaver Güçlü'ye Kulüp Bulmalari Söylendi

Ümraniye deplasmani öncesi hazirliklarini sürdüren Kocaelispor’da transferde hareketli günler yasanmasi bekleniyor.

Spor Toto 1. Lig’in ikinci yarisina hazirlanan Kocaelispor’da transferde de hareketli günlerin yasanmasi bekleniyor. Devre arasinda Yilmaz Özeren, Bryan Cabezas, Tisdell, Taha Batuhan Yayikçi ile yollarini ayiran yesil-siyahlilar, Mevlüt Erdinç ve Dilaver Güçlü’den de kendilerine takim bulmalari istendi. Körfez ekibi, iki oyuncunun kulüp bulmasi halinde sözlesmelerini feshedecek.

Kocaelispor’da transferden sorumlu yönetici olan Teknik As Baskan Mehmet Yasar, Edis Spor Kompleksi’nde yapilan antrenman öncesinde transfer gündemiyle alakali açiklamalarda bulundu. Teknik As Baskan Yasar, birkaç oyuncuyla temasta olduklarini ve bu hafta içerisinde 1-2 oyuncunun takima katilmasinin söz konusu olabilecegini belirtti.

Öte yandan, Beykan Simsek konusunda da oyuncuyla anlasma saglandigini fakat oyuncunun kulübü Göztepe ile sorununu çözmesini beklediklerini söyleyen Yasar, kendileri açisindan imzaya hazir olduklarini söyledi.

Transfer politikasinda önceligin yildiz transferler degil kulübe katki saglayacak oyuncular oldugunu da vurgulayan Mehmet Yasar, “Sezon basinda da yildizlarla anlastik bize hiçbir sey vermediler. O yüzden daha çok takima katki saglayacak oyuncularla görüsüyoruz” dedi.



“Belki bu hafta 1-2 oyuncu takima katilabilir”

Transfer çalismalarinin devam ettigini söyleyen Mehmet Yasar, bu hafta içerisinde 1-2 oyuncunun takima katilmasinin söz konusu olduguna degindi. Yasar, “Simdiye kadar gelen bir tek Rasheed var. Su anda baska biten oyuncumuz yok. Birkaç oyuncuyla görüsmelerimiz devam ediyor. Allah nasip ederse belki bu hafta 1-2 tanesi takima katilabilir” seklinde konustu.



Mevlüt Erdinç ve Dilaver Güçlü’den takim bulmalari istendi

Mevlüt Erdinç ve Dilaver Güçlü ile yola devam edilmeyecegini söyleyen Mehmet Yasar, “Kendilerine takim bulmalari konusunda tebligde bulunduk. Takim ariyorlar, takim bulduklari zaman sözlesmelerini feshedecegiz. Onlara futbol hayatlarinda basarilar diliyorum” dedi.



“Tek sorun Göztepe”

Beykan Simsek transferinde oyuncuyla anlasma noktasinda bir sorun olmadigini belirten As Baskan Yasar, “Beykan Simsek’ten haber bekliyoruz. Göztepe kiralama bedeli istedi. Biz de bunu kabul etmedik. Kendisi çözüp bize haber gönderecek. Para konusunda kendisiyle anlastik. Tek sorun Göztepe’nin istedigi bedel. Kendisi çözüp geldigi zaman imzayi atariz gibi gözüküyor” ifadelerini kullandi.

“Sezon basinda da yildizlarla anlastik bize hiçbir sey vermediler”

Devre arasinda en az 5 yeni oyuncu daha düsündüklerini ifade eden Yasar, yildizdan ziyade takima katki saglayabilecek oyuncularla görüstüklerini söyledi.

Mehmet Yasar, “Daha transfer döneminin bitmesine de çok var. Insallah bu süreçte 1-2 iyi oyuncuyla anlasacagiz. Kocaelispor’a katkida bulunacak oyunculari tercih etmek istiyoruz. Çünkü sezon basinda da yildizlarla anlastik bize hiçbir sey vermediler. O yüzden daha çok takima katki saglayacak oyuncularla görüsüyoruz. Bu ligi bilen oyuncularla görüsüyoruz. Ikinci yarinin çok zor geçecegini de iyi biliyoruz. 2 tane orta saha, 1 stoper, 1 kenar ve 1 forvet düsünüyoruz. Bunlar üzerinde çalisiyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA