BAÜN Rektörlük Kupasini; Hastane Futbol Takimi Kazandi

Balikesir Üniversitesi Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskanliginin organizasyonuyla düzenlenen Rektörlük Kupasi Personel Salon Futbolu turnuvasi, gerçeklestirilen final maçlariyla sona erdi. Çok çekismeli geçen turnuvada sampiyonlugu Üniversite Hastanesi personel salon futbolu takimi kazandi.



Turnuvanin finalinde Balikesir Üniversitesi Hastanesi personel salon futbolu takimi, Rektörlük personel salon futbolu takimiyla karsilasti. Maçin galibi olan Balikesir Üniversitesi Hastanesi personel salon futbolu takimi, turnuvayi birincilikle tamamlarken Rektörlük salon futbolu takimi ise ikinci oldu. Güvenlik personel salon futbolu takimi da turnuvayi üçüncülükle bitirdi.

8 Kasim-29 Aralik 2021 tarihleri arasinda Burhan Erdayi Spor Salonunda gerçeklestirilen turnuva sonunda dereceye giren takimlar için kupa töreni düzenlendi.

Törende; Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Mehmet Narli ve Prof. Dr. Ibrahim Türkmen ile Genel Sekreter Yemliha Yanar tarafindan dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari ile organizasyona destek verenlere plaketleri verildi.

Kaynak: İHA