Sualti Sporlari Federasyonu Baskanligina Oguz Aydin Seçildi

Türkiye Sualti Sporlari Federasyonu’nun (TSSF) seçimli 5. Olagan Genel Kurulu Gençlik ve Spor Bakanligi’nin konferans salonunda gerçeklesti. 116 delegen 58 oy alan Oguz Aydin TSSF’nin yeni baskani oldu.

Türkiye Sualti Sporlari Federasyonu’nun düzenledigi ve yeni baskani ile yönetim ekibinin seçildigi 5. Olagan Genel Kurul Toplantisi, Gençlik ve Spor Bakanligi’nda gerçeklestirildi.

Federasyon yöneticilerinin ve üyelerinin katilimi ile düzenlenen genel kurul saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan geçmis yillarina ait yönetim ve denetleme kurulu raporlarinin okunmasi ve ayri ayri ibra edilmesi için oylamaya sunulmasiyla devam etti.

Genel kurul toplantisinda, federasyon içerisinde uygulanacak yeni kararlarin da oylanmasinin ardindan yeni genel baskani, yönetimi, denetleme kurulunu ve disiplin kurulunu seçmek üzere oylamaya gidildi. 116 delegenin yeni yönetim kurulunu seçmek için sandik basina gittigi seçimde oylarin 58’ini alan Oguz Aydin, 55 oy alan Sahin Özen’i geride birakarak yeni baskan seçildi. Kullanilan 3 oy ise geçersiz kabul edildi.

Kaynak: İHA