Sualti Sporlari Federasyonu 5. Olagan Genel Kurul Sebebiyle Toplandi

Türkiye Sualti Sporlari Federasyonu’nun (TSSF) yeni baskani ile yeni yönetim kurulunun da seçilecegi seçimli 5. Olagan Genel Kurulu Basladi. Genel Kurul’da mevcut baskan Sahin Özen ile Oguz Aydin baskanlik için yarisacak.

Türkiye Sualti Sporlari Federasyonu’nun (TSSF) yeni baskani ile yeni yönetim kurulunun da seçilecegi seçimli 5. Olagan Genel Kurulu Basladi. Genel Kurul’da mevcut baskan Sahin Özen ile Oguz Aydin baskanlik için yarisacak. Gençlik ve Spor Bakanligi’nin konferans salonunda gerçeklestirilen Genel Kurul’da seçim öncesi açiklamalarda bulunan mevcut baskan Özen, “Hep birlikte basarilarla taçlandirdigimiz bu sürecin ardindan ayni inanç ve heyecanla ortak amaçlar ugruna gelecegimize sahip çikmak için yine var gücümle çalisacagimdan hiç birinizin süphesi olmasin. Çalismalarimiza ayni sevk ve ilk günkü heyecanla devam edecegiz. Samimi, dürüst, ilkeli, hukuka bagli, bilimsel, seffaf ve profesyonel disiplin yaklasimlarimizdan asla taviz vermeden, takim ruhuyla birlik ve beraberlikle etik degerler ve karsilikli saygiyla çalismaya devam edecegimizin altini özellikle çizmek istiyorum” dedi.



“Gelecek günler adina sizlerin desteklerini talep ediyoruz”

Bir diger aday Oguz Aydin ise, gelecek günler adina destek talep ettiklerini ifade ederek sunlari söyledi:

“Bilgi, birikim ve tecrübemizle camiamiz için kullanacagimiz; ben degil biz diyerek görev yapacagimiz seffafligi, adaleti, yüksek katilimciligi, basaranin yeniden sekillenecegi yeni bir dönem bizi bekliyor. Görev teblig edildiginde ben ve çalisma arkadaslarimiz sürekli ne yapabiliriz? Sorusunun heyecaniyla camiamizi her geçen gün en yüksek seviyelere çikaracagiz” degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: İHA