Pelkas Açiklamasi 'Takimin Ihtiyaçlari Için Elimden Geleni Yapacagim'

Fenerbahçeli futbolcu Dimitrios Pelkas, takimin ihtiyaçlari için elinden geleni yapacagini ifade ederken, aile olarak gösterecekleri performansla hep birlikte ileriye gitmek istediklerini ifade etti.

Süper Lig’e verilen milli arada hazirliklarini Antalya Belek’te sürdüren Fenerbahçe’de Yunan futbolcu Dimitrios Pelkas antrenman öncesinde basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Burada bulunmanin kendileri açisindan iyi oldugunu söyleyen Yunan oyuncu, “Takim arkadaslarimla beraber burada beraberiz, idmanlar gerçeklestiriyoruz. Iyi bir sekilde devam ediyor. Havada güzel ve siki bir sekilde çalismaya devam ediyoruz“ dedi.



“Futbolu çok seviyorum“

Futbol hayatina deginen 28. yasindaki futbolcu, “Futbol gerçekten böyle bir sey her gün farkli olaylar olabiliyor. Inisli çikisli olabiliyor hayat gibi. Ama burada önemli olan sey dengeli olabilmek. Iyi giderken ayaklariniz havadadir, kendinizi çok iyi hissedersiniz ama gitmediginde hayal kirikliklari olur. Güçlü bir mantaliteyle sürdürmemiz gerekiyor. Tabii ki de zor durumlar olabiliyor. Sakatlik da bunlardan bir tanesi. Ama ben bunu hiçbir sekilde mazeret olarak gösteremem. Çalismaya devam etmem gerekiyor. Ben futbolu çok seviyorum ve benim hayatim. Güçlü bir sekilde devam edip takima yardim etmem gerekiyor. Takim bana her seyini veriyor ve takim arkadaslarim için elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum“ diye konustu.



“Takimin ihtiyaçlari için elimden geleni yapacagim“

Takima sakatlik sonrasi dönüs sürecine deginen Pelkas, “Bu süre bazilari için yeterli, bazilari için olmayabilir bu tartismalara girmek istemem. Herkes oynamayi ister, sahada performans ortaya koymak ister. Bazen iyi bazen kötü performans ortaya koyarsiniz. Iyi oynayabilmeniz için etkenler çok fazla. Ben çalismaya devam edecegim siki bir sekilde. Hala takima yardimci olabilecegimi biliyorum. Takimin ihtiyaçlari için elimden geleni yapacagim“ ifadelerini kullandi.

“Aile olarak hep birlikte ileriye gitmek istiyoruz“

Iyi bir gruba sahip olduklarini söyleyen Yunan oyuncu, “Herkes çalismalarini sürdürüyor. Yeni hocamizla çok çalisma imkani bulamadik, yeni geldi. Kendisi gerçekten hos ve nazik bir insan. Bizler futbolcular olarak çalismaya devam etmemiz gerekiyor. Hak edilen yere gelebilmek adina elimizden geleni yapmamiz gerekiyor, hedeflerimiz var. Basarili olmak istiyorsak bunu hep beraber yapabiliriz. Aile olarak hep birlikte ileriye gitmek istiyoruz“ dedi.



“Taraftar bizim yanimizda oldukça çok güçlüyüz“

Fenerbahçe taraftarina deginen Dimitrios Pelkas, “Taraftarin mutsuz hissetmesi normal. Takimi hak ettigi noktaya getirdikçe onlara umut verebiliriz. Çünkü biz onlarin güçlerini hissettik. Onlar bizim yanimizda olduklarinda çok güçlüyüz. Elbette ki hedeflerimiz devam ediyor. Lig bitmedi, 15 maç var oynanacak. Kupa hedefimiz var, Kayseri ile oynayacagimiz maç, Konferans Ligi’nde oynayacagimiz maçlar var. Maç maç bakmak durumundayiz, her maçi geldiginde degerlendirmeliyiz. Simdiden bir sey söylemek dogru bir sey degil, her maçin hikayesi farkli. Bana göre en iyi yol, maç maç odaklanarak devam etmek olacak“ seklinde konustu.

Kaynak: İHA