Kocaelispor Baskani Engin Koyun Açiklamasi 'Mehmet Altiparmak Ile Camiamizda Yeni Bir Heyecan Dogdu'

Kocaelispor Baskani Engin Koyun, “Mehmet Altiparmak ile camiamizda yeni bir heyecan dogdu” dedi.

Çarsamba gününden beri yeni teknik direktörü Mehmet Altiparmak yönetiminde antrenmanlarini Antalya’da sürdüren Kocaelispor’da Baskan Engin Koyun açiklamalarda bulundu. Baskan Koyun, camiada ortaya çikan yeni heyecandan Kocaelispor’un güncel gündemine kadar pek çok konuya açiklik getirdi.

“Camiamizda yeni bir heyecan dogdu”

Mehmet Altiparmak ve yeni teknik ekiple beraber yeni heyecan dogdugunu ve yeniden yükselise geçeceklerine inandigini söyleyen Baskan Engin Koyun, “Yeni bir hoca, yeni bir heyecan demek. Camiamizda yeni bir heyecan dogdu. Bu kötü gidisati durdurmasi ve Kocaelispor’un arzu ettigi yere gelmesini yeni hocamizin saglayacagina inaniyorum. Yeni katilan teknik ekip hak ettigimiz yerlere ulasacagimiza inaniyorum. Bu takim ruhunu teknik heyet öncülügünde tüm camiamiza asiladigimiz takdirde zaten yeniden yükselisimiz baslayacaktir” seklinde konustu.



Cabezas konusunda yasal süreç basladi

Kocaelispor’un sezon basinda kiraladigi Ekvadorlu oyuncu Bryan Cabezas, dün kulüple olan sözlesmesini tek tarafli olarak feshetti. Yesil-siyahli ekip ise feshin ardindan “FIFA Profesyonel Futbolcularin Statüsü ve Talimati”nin 14. maddesi kapsaminda FIFA Uyusmazlik Çözüm Kurulu nezdinde hukuki süreç baslattigini duyurdu. Konuya dair açiklamalarda bulunan Engin Koyun, “FIFA’nin koymus oldugu kural neticesinde futbolcularin fesihle ilgili 14 gün önceden kulübe bir ihtarname göndermesi gerekiyor. Göndermedigi noktada kulübün yasal haklari doguyor. Cabezas, 14 günü beklemeden tek tarafli fesih uyguladi. Bu nedenle de bizim bir takim yasal haklarimiz söz konusu oldu. Takipçisi olacagiz, inaniyorum ki hakkimizi da alacagiz” ifadelerini kullandi.

Transferler hücum bölgesine yapilacak

Transfer konusunda yeni teknik direktör Mehmet Altiparmak ile beraber hareket ettiklerini belirten Baskan Koyun, iki oyuncuyla ciddi görüsmeler oldugunu söyledi.

Koyun, “Hocamizla dün aksam toplanti yaptik. Su an 8 ve 10 oynayan bir oyuncu ve 9 numarada Dino ile beraber oynayabilecek bir oyuncu ile görüstük. Bu iki isimle ciddi görüsmelerimiz oldu. Istedigimiz rakamlara inilmesini bekliyoruz. A, B, C planlari dahilinde titizlikle transfer çalismalarimizi sürdürüyoruz” dedi.

Kaynak: İHA