Gölcük Isitme Engelliler Erkekler Voleybol Takimi, Türkiye Sampiyonu

Gölcük Isitme Engelliler Erkekler Voleybol Takimi, Karabük’te düzenlenen Türkiye Isitme Engelliler Voleybol Sampiyonasi’nda Manavgat Belediye Isitme Engelliler Voleybol Takimi’ni 3-0 yenerek Türkiye Sampiyonu oldu.

Karabük’te düzenlenen Türkiye Isitme Engelliler Voleybol Sampiyonasi’na Gölcük Isitme Engelliler Erkekler Voleybol Takimi bir kez daha damgasini vurdu. Yeni Mahalle ve Yenisehir spor salonlarinda 8 ilden 8 takimin katildigi müsabakalar, iki grup halinde oynandi. Turnuvaya Istanbul Sagirlar’i 3-0 yenerek baslayan Gölcük Isitme Engelliler Erkekler Voleybol Takimi, Kayseri Erciyes ve Manavgat Belediyesi takimlarini da 3-0’lik skorlarla maglup ederek adini finale yazdirdi. Gölcük temsilcisi, finalde bir kez daha karsilastigi Manavgat Belediye Isitme Engelliler Voleybol Takimi’ni 3-0 yenerek Türkiye sampiyonu oldu.

Yolun sonu sampiyonluk oldu

Zorlu geçen müsabakanin ardindan sampiyonluk kupasini kaldiran Gölcük Isitme Engelliler Erkekler Voleybol Takimi’ni kutlayan Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer, “Geçtigimiz yil oldugu gibi bu yil da; Gölcük’ümüzün gururu olarak Türkiye sampiyonu olan Gölcük Isitme Engelliler Erkekler Voleybol Takimimizi, turnuvanin en degerli sporcusu seçilen Hilmi Kaan Çiçek’i, en iyi liberosu seçilen Bilal Yörür’ü, en iyi pasörü seçilen Furkan Genç’i, teknik heyeti, Dernek Baskanlarimiz Hasan Bat ve Hasan Aydin’i ve emegi geçen herkesi can-i gönülden tebrik eder, basarilarinin devamini dilerim” dedi.

Kaynak: İHA