Burak Elmas anlaştık demişti Galatasaray’a kötü haber!

Devre arasında transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da işler yolunda gitmiyor. Ara transfer dönemini şu ana kadar boş geçen sarı-kırmızılılara bir kötü haber daha geldi. Burak Elmas'ın geçtiğimiz günlerde anlaştık diyerek duyurduğu transfer için İsviçre basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.

Burak Elmas anlaştık demişti Galatasaray’a kötü haber!
Süper Lig'de bu sezon oldukça kötü bir süreç geçiren Galatasaray, küme düşme hattından yalnızca 3 puan yukarıda bulunuyor.

Sezona Fatih Terim yönetiminde başlayan sarı-kırmızılılar, üst üste alınan kötü sonuçların ardından deneyimli teknik adamla yollarını ayırmıştı.

Fatih Terim'in görevine son verilmesinin ardından İspanyol hoca Domenec Torrent ile yola devam eden Aslan, bir türlü yükselişe geçemedi.

Domenec Torrent yönetiminde Süper Lig'de çıktığı ilk 3 maçı da kaybeden Galatasaray, küme düşme hattının yalnızca 3 puan üzerinde bulunuyor.

Devre arası transfer döneminde DeAndre Yedlin ve Gustavo Assunçao ile yollarını ayıran sarı-kırmızılılarda gözler transfer çevrildi.

Burak Elmas anlaştık demişti Galatasaray’a kötü haber!

Gedson Fernandes ve Bafetimbi Gomis için görüşmelerini sürdüren yönetim, henüz bu transferleri resmen sonuçlandıramadı.

Portekizli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes'in transferinde son pürüzleri çözmeye çalışan yönetim, transferi bitirmek için yoğun çaba sarf ediyor.

Bafetimbi Gomis için de benzer bir durum söz konusu. Al-Ahli ile sözleşmesini yenilemeyen golcü oyuncu, Galatasaray ile yıllık ücret konusunda henüz anlaşamadı.

Sarı-kırmızılı ekipten yüksek ücret isteyen Gomis, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından transfer ateşini yakmıştı.

Bir taraftarın 'Come To Galatasaray' yorumuna 'İnşallah' yazan Gomis, taraftarları heyecanlandırmıştı.

Burak Elmas anlaştık demişti Galatasaray’a kötü haber!

ROMAN BÜRKİ TRANSFERİNDE SON DAKİKA!

Gedson Fernandes ve Bafetimbi Gomis'in dışında bir de kaleci transferi yapmak isteyen Galatasaray, Roman Bürki de sona gelmişti.

Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'da forma giyen Bürki için prensipte anlaşan Galatasaray, oyuncunun kulübüyle son detayları konuşuyordu.

Ancak gün içerisinde İsviçre basınında çıkan bir haber, taraftarı hüsrana uğrattı.

Başkan Burak Elmas yöneticilerle gerçekleştirdiği toplantıda, 'Muslera sakatken yerini doldurabilecek bir kaleci alacağız. Roman Bürki için oyuncu tarafı ile anlaştık.' açıklamasını yapmıştı.

Burak Elmas anlaştık demişti Galatasaray’a kötü haber!

Burak Elmas'ın bu açıklamasının ardından transferin gerçekleşmesi beklenirken, İsviçre basını yeni bir iddiayı paylaştı.

Ancak İsviçre basınında Blick'in duyurduğu haberde Roman Bürki ile Galatasaray arasında anlaşma sağlanamadığı açıklandı.

Blick muhabiri Andreas Böni, 'Anlaşma sağlanamadı. Roman Bürki, Galatasaray için İstanbul'a gitmeyecek. Transfer konusu masadan kalktı.' ifadelerini kullandı.