Amatör Kulüpler Futbol Sahalarini Ücretsiz Kullanabilecek

Osmaniye Gençlik ve Spor Il Müdürü Mustafa Logoglu, amatör kulüplerin kenetteki sentetik futbol sahalarini ücretsiz olarak kullanabilecekleri söyledi.

Osmaniye Gençlik ve Spor Il Müdürü Mustafa Logoglu, kent merkezinde faaliyette bulunan kulüplerin yetkilileri ile bir araya geldi. Tosyali spor salonunda düzenlenen toplantida amatör kulüplerin sentetik futbol sahalarini ücretsiz olarak kullanabileceklerini kaydetti.

Daha önce amatör kulüplerin ücret karsiliginda sahalari kiraladigini belirten Logoglu, “Gençlik ve Spor Bakanligi Spor Genel Müdürlügümüz tarafindan hayata geçirilen her karar ilimizde sportif gelecegimizi ve spor altyapimizin güçlenmesi açisindan büyük önem tasiyor. Gelecegin sampiyonlari Osmaniye ilimizden çikacak. Daha önce, amatör kulüpler antrenman ve maç yapmak için mevcut saha ve tesisleri belirli bir ücret karsiliginda kiraliyordu. Bu yeni düzenlemeyle kulüplerin üzerindeki maddi yük kaldirilmis oldu. Bu kararin alinmasinda emegi geçenlere tesekkür ediyorum. amatör spor camiamiza hayirli olsun” diye konustur.

Kaynak: İHA