Trabzonspor'da Toplu Imza Töreni

Trabzonspor Kulübü yeni transferleri Yusuf Erdogan, Puchacz, Enis Destan, Batuhan Kör, Kerem Sen, ve Taha Altikardes için imza töreni düzenledi.

Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri’nde Baskan Ahmet Agaoglu’nun katilimiyla yeni transferler Yusuf Erogan, Puchacz, Enis Destan, Batuhan Kör, Kerem Sen, ve Taha Alti Kardes için imza töreni düzenlendi.

Baskan Ahmet Agaoglu imza töreninde yaptigi açiklamada, 2022-23 yili kadro planlamasi dogrultusunda transfer ettikleri 6 oyuncuyla birlikte olduklarini belirterek, "Transferlerin gerçeklesmesinde bizlere her türlü kolayligi saglayan Kasimpasa, Altinordu, Bursaspor ve Union Berlin’e tesekkür etmek istiyorum. Yeni transferler bugünden itibaren çok önemli bir ailenin parçasi oldular. Yusuf Erdogan ve Puchacz yeter kadar tecrübe sahibi ama gençlerimiz önemli bir ailenin parçasi oldular. Yetenekleriyle bu kulübün bir parçasi oldular. Bunda sonra yapacaklari çalismalar onlarin kariyerlerini etkileyecek ve bir noktaya tasiyacak. Her zaman için çok çalismalisiniz. Üzerine koyarak gitmelisiniz. Takimimizda size bu anlamda çok destek olacak yerli ve yabanci abileriniz var. Kariyeriniz boyunca asla ben oldum demeyin. Spor etik ve ahlakina en çok deger veren bir kulüptesiniz" dedi.



Yusuf Erdogan: "Çok mutluyum"

Imza töreninde konusan Yusuf Erdogan heyecanli ve mutlu oldugunu belirterek, ’’Öncelikle çok heyecanliyim. Gerçekten su an 1461 Trabzon’dan tekrar çikmis bir Yusuf heyecani var. Bu gururu yasattiginiz için tesekkür ederim. Bursa’daki arkadaslarla geçmisimiz var. Bir sampiyondan diger sampiyona geldiler. Onlar adina çok mutluyum. 4,5 yil önce ayrilmistim, tek basima Emrah agabey vardi, beraber aglayarak ayrilmistim. 4 yil sonra birçok tecrübe edinmis büyük camialarda forma giymis hedefi her zaman olan tekrar geri dönme hedefi olan bir Yusuf Erdogan vardi. Çok sükür basardim. Büyük camialardan ayrildiktan sonra geri dönmek çok zordur. Çünkü her zaman üst seviyede oyuncularin oynayacagi bir takimdir Trabzonspor, ben de bunun bilinciyle çalistim ve hiç bir zaman pes etmedim. Bu sehrin çocugu oldugumu bildigim için geri dönecegimi biliyordum. Size ve hocama tesekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandi.

Puchazc: "Bu özel yili sampiyonlukla taçlandirmak istiyoruz"

Puchacz ise, "Siçak karsilama için herkese çok tesekkür ediyorum. Kisa bir süre önce buraya geldim ama buraya geldigim ilk andan itibaren baskanimiz, yöneticilerimiz ve hocalarimiz bana çok iyi davrandi ve bana olan güvenlerini gösterdiler. Herkes çok yardimci olmaya çalisti. Bu yil bizim için özel bir yil ve biz oyuncular olarak bu özel yilda elimizden gelenin en iyisini yaparak, sampiyonlukla taçlandirmak istiyoruz. Herkes çok tesekkür ediyorum ve bize her yer Trabzon" diyerek sözlerini tamamladi.

Kerem Sen: "Çok heyecanliyim"

Bordo-mavili kulübün, Bursaspor’dan transfer ettigi Kerem Sen de çok heyecanli oldugunu ifade ederek, "Çok heyecanli ve mutluyum, buraya gelmemizde emegi olan Bursaspor’a tesekkür etmek istiyorum. Bize güvenip yatirim yapan size de tesekkür etmek istiyorum. Bu takimin parçasi olmaktan gurur duyuyorum" sözlerini sarf etti. Taha Altikardes ise, "Böyle bir büyük camiaya katildigim için çok gururluyum. Artik Trabzonspor için savasma vakti. Bursaspor Kulübü’ne tesekkür ediyorum. Iki taraf için de hayirlisi olur’’ açiklamasinda bulundu.

Altinordu Kulübü’nden transfer edilen Enis Destan, sampiyonluk yolunda emek verenlerden biri olmak istedigini belirterek, "Öncelikle Altinordu Futbol Kulübü Baskani Seyit Mehmet Özkan’a, Hüseyin Eroglu Hocama, teknik ekibine tesekkür ediyorum. Gelirken yardimci oldular. Çok destek oldular. Abdullah Avci Hocam ve ekibine, buraya geldigim andan itibaren kendi ogullari, kuzenleri gibi gören sanli taraftara tesekkür ediyorum. Sampiyonluk yolunda en büyük emek verenlerden olmak istiyorum’’ diye konustu.



Batuhan Kör: "Hayaldi gerçek oldu"

Bursaspor’dan transfer edilen Batuhan Kör de, ’’Bursaspor’a tesekkür ediyorum, bize deger gösterdiler. Sizlere ve Abdullah Avci Hocama tesekkür ediyorum. Memleketimde olmaktan dolayi gururluyum. Elimden geleni yapacagimdan kimsenin süphesi olmasin. Hayalimdi dönmek gerçek oldu" dedi.



"Formalar satisa çikacak"

Baskan Ahmet Agaoglu, imza töreninde yapilan konusmalarin ardindan Yusuf Erdogan ve Puchacz için 1461 forma, diger genç oyuncular için ise 61’er adet forma satisi gerçeklestirdi. Agaoglu ayrica, 2019’dan itibaren katildigi her imza töreninde, imza atan oyuncularin formalarini topladigini belirterek, "Yaklasik 50’nin üzerinde formamiz var. Nwakaeme, Ugurcan Çakir. Shörloth gibi oyuncularimizin formalari var. 1 aylik süre içerisinde bütün bu formalarin hepsini açik arttirmayla satisa çikartacagiz. Camianin yakin ilgisini bekliyoruz. Eger bekledigim degeri bulmazsa onun parasini ben vererek formalarin hepsini ben alacagim" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA