Spor Kulüplerine Malzeme Destegi

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan Erzurum’da faaliyet gösteren spor kulüplerine malzeme dagitimi yapildi.

Erzurum’da amatör spor kulüplerine ve antrenörlere spor malzemesi dagitildi.

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan gönderilen spor malzemelerinin dagitimi için Yakutiye Spor Salonu’nda tören düzenlendi.

Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürü Birdal Öztürk, Spor Hizmetleri Müdürü Güngör Senses, Yakutiye Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Suat Yilmaz, Erzurumspor Asbaskani ve Spor A.S. Genel Müdürü Ahmet Dal, TÜFAD Erzurum Sube Baskani Abdusselam Gökçan spor kulüplerine ve antrenörlere spor malzemelerini takdim etti.

Basarinin yolu tesis ve malzemeden geçer

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan gönderilen spor malzemelerini kurum için ve kurum disi ayrim yapmaksizin tüm antrenörlere ve kulüplere dagittiklarini belirten Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürü Birdal Öztürk, “Sporda basarinin yolu spor tesisinden ve spor malzemesinden geçer. Bizde bu dogrultuda hareket ederek bakanligimizin gönderdigi spor malzemelerini spor kulüplerimize teslim ettik. Bugün Erzurum’a devletimizin yaptigi buz sporlari tesisleri sayesinde olimpiyatlara iki sporcu gönderdik. Bu sayinin daha da çok artmasi için çaba gösterecegiz. Destekleri için Gençlik ve Spor Bakanligimiza tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA