Mesut Bakkal Açiklamasi 'Dogdugum, Doydugum, Çok Seyler Kazandigim Sehre Geldim'

Denizlispor’un yeni teknik direktörü Mesut Bakkam, "Dogdugum, doydugum, çok seyler kazandigim sehre geldim" dedi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden A. Denizlispor Baskani Mehmet Uz ve yeni teknik direktör Mesut Bakkal gündeme dair açiklamalarda bulundu. Teknik heyet degisikligine gidildiginde Mesut Bakkal ile maddi konularin konusulmadigini ve takimin hedeflerine ulasabilmesi için ellerinden geleni yapacaklarini belirten Baskan Uz, “Bildiginiz gibi Ankaragücü maçi sonrasinda teknik heyet degisikligine giderek teknik direktör Fatih Tekke ve ekibiyle yolumuzu ayirdik. Bu karari aldiktan sonra zaman kaybetmeden yeni teknik direktörümüzle anlasmak için harekete geçtik. Mesut Bakkal Hocamizla irtibata geçerek kendisini takimin basina geçirmek için görüstük. Her ne kadar Denizli dogumlu olmasa da, hem futbolculuk hem de teknik adam olarak Denizlispor’a büyük hizmetler veren, sampiyonluklar yasayan ve bir Denizlili olan Mesut Hocamiz yine vefasini göstererek teklifimizi kabul etti. Görüsmelerimizde maddi konular neredeyse hiç konusulmadi. Takimin hedefe ulasmasi için neler yapabilecegimizi konustuk. 40 yil önce bu formayla sampiyonluk yasayan hocamiz, insallah bu sezon sonunda takimimizi yine hedefe ulastiracaktir. Bu vesile ile sizin huzurunuzda bir kez daha kendisine hos geldiniz diyor, basarilar diliyorum” dedi.



“Mali sorunlari çözmenin gayreti içerisindeyiz”

Transfer yasagi için oyuncular ile görüstüklerini ifade eden Baskan Uz, “Bir yandan sportif basari için çalisirken bir yandan da mali sorunlari çözmenin gayreti içerisindeyiz. Bundan önceki basin toplantimizda yerli ve yabanci futbolcularla ilgili transfer yasagimizi hatirlatmistim. Son dönemde yaptigimiz yogun çalismalar neticesinde, transfer yasagi çerçevesindeki yerli oyuncularla görüsmeler yapilmis ve bu oyuncularla anlasma saglanmistir. Su anda yabanci futbolcularla görüsmelerimiz devam ediyor. Insallah bu oyuncularla da anlasma saglayarak, kulübümüzün gelecegini de olumsuz etkileyecek bu sorunu çözmeye çalisacagiz” ifadelerini kullandi.

Bakkal: “Seve seve geldim”

Denizli kentinin düsünülmesi gerektigini ifade eden Bakkal, “Dogdugum, doydugum, çok seyler kazandigim sehre geldim. Esimin, kizlarimin hepsinin dogdugu yere geldim. Su anda Denizlispor’un geldigi noktada, tercih etmek, ayirt etmek gibi düsüncelerim olmadigi gibi, seve seve ve inanarak geldim. Denizlispor’un bana kazandirdiklarina bakarak, benim su anda buraya gelmem, bence ufak bir ayricalik. Denizlispor varsa, Denizli sehri varsa benim için gerisi teferruattir. Süper Lig’de kalmak isteyen, 1. Lig’de yarismak isteyen kulüplerin tekliflerine ragmen, kulübümün zor günündeki bu teklifine hayir diyemezdim. Kendime, ekibime, futbolcularima, Denizli’nin futbol kültürüne inaniyorum. Herkes açisindan, kariyer açisindan risk olarak düsünülse de, su an bunlari degil, Denizli kentini düsünme zamaniydi. Ben üstüme düseni yaptim, yapmaya devam edecegim. Taraftarlarimizdan ayni seyi bekliyorum. Futbolcularimiza her maçin son dakikasina kadar destek olmalarini rica ediyorum. Sadece sonuçlara degil, 90 dakika boyunca ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalisip çalismadigina bakmasini rica ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA