Meram Belediyespor'dan Kick Boks Turnuvasinda 7'De 7

Türkiye Kick Boks Turnuvasi’na 7 sporcu ile katilan Meram Belediyespor 7 madalya ile döndü.

Meram Belediyesporlu sporcular, Ordu’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Turnuvasi’na da damga vurdu. Yaklasik 6 bin sporcunun katildigi turnuvada Meram Belediyespor 7 sporcusuyla katilirken, tüm sporcular madalya kazanma basarisi gösterdi. Meram Belediyesporlu Sabriye Gür 70 kiloda, Sudenaz Ilisulu 65 kiloda ve Emircan Beserek ise 52 kiloda birinciligi gögüsledi. Ahmet Ugur 91 kiloda ve Muzaffer Karabulut 54 kiloda 2. olurken, Serdar Çinar 63,5 kiloda, Seyma Iyiel 65 kiloda 3.’lük madalyasi kazandi.

“Meram Belediyesporumuz basarilarina yenilerini ekliyor”

Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, Meram Belediyespor’un basarilarina yenilerini ekleyerek yoluna devam ettigini kaydetti.

Baskan Kavus, genç sporculari tebrik ederek, “Sporcularimizin çiktiklari müsabakalardaki kazanma arzulari bizleri çok mutlu ediyor. Tüm branslarimizda elde edilen basarilar ise gösterilen çaba ve azmin eseri. Sporun insan hayatina kazandirdigi degeri biliyor ve Meram Belediyespor’umuzu çok önemsiyoruz. Sporcular da verdigimiz destegin karsiligi olarak turnuvalardan madalya ile dönüyor. Kick Boks Turnuvasi’na katilan ve madalyalarla dönen gençlerimizi tebrik ediyor, ailelerine ve hocalarimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA