Bursaspor Taraftar Grubu Teksas Açiklamasi 'Bursaspor 48 Saat Kaybetmistir'

Bursaspor taraftar grubu Teksas, “Transfer süreci vb. konular bahane edilerek, aradaki süreçte yetkiler ellerinden alinacakmis gibi algi olusturmak kongreyi geciktirmek hiçbir Bursasporluya yakismayacaktir. Dünden bu yana bu ilanin yapilmamasi dahi Bursasporumuza 48 saat kaybettirmistir” açiklamasi yapti.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’da dikkat çeken gelismeler yasanmaya devam ediyor. Taraftar grubu Teksas, yeni yaptigi duyuruda kulübün acilen kongreye gitmesi gerektigini vurguladi. Yapilan açiklamalar su sekilde: “Degerli Bursasporlular, Kulübümüzün sportif, mali ve idari anlamda geldigi noktanin ve mevcut yapinin, yeni bir kongreyi gerekli kildigini daha evvel vurgulamis ve Yönetim Kurulu’nu istifaya davet etmistik. Yasanan son gelismelerin ardindan, yönetimin lideri konumundaki Emin Adanur’un Genel Kurul ilani yerine sahsen istifasini sunmasini takiben, bu ihtiyaç daha da acil ve zorunlu hale gelmistir. Su an itibari ile Baskanlik koltugunda bulunan Hayrettin Gülgüler, yönetimi ile birlikte hizlica Olaganüstü Seçimli Genel Kurul ilani yapmak durumundadir. Kulüp tüzügümüzün hükümleri uyarinca, yapilacak bu ilan sonrasi, kongre gününe kadar kulüp isleyisi için tüm yetki yine mevcut Yönetim Kurulu’nda olacaktir. Bu sebeple, transfer süreci vb. konular bahane edilerek, aradaki süreçte yetkiler ellerinden alinacakmis gibi algi yaratarak kongreyi geciktirmek hiçbir Bursasporluya yakismayacaktir. Dünden bu yana bu ilanin yapilmamasi dahi Bursasporumuza 48 saat kaybettirmistir.

“Acilen göreve davet ediyoruz”

Teksas’in açiklamasi su sekilde devam etti: “Gülgüler, acilen Trabzonspor’a transferi gerçeklesen oyuncularimiz için yapilan ödeme ve alinan taksit çeklerinin akibeti ile alakali da camiamiza bilgi vermekle yükümlüdür. Bu konu hakkinda camiamizi aydinlatmak adina Divan Kurulu’nu da acilen göreve davet ediyoruz.

Son olarak, su an yasanan ve kulübümüz için hayati önem tasiyan tahta probleminin asilmasi adina kentimizin mülki amirlerinden ve kentlilik bilincine sahip is insanlarindan katki bekledigimizin bilinmesini istiyoruz.”

Kaynak: İHA