Vali Isik, Golbol Kadin Milli Takiminin Kampini Ziyaret Etti

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Isik, Çin’de düzenlenecek Dünya Golbol Sampiyonasi için Karaman’da kampa giren Golbol Kadin Milli Takimi sporculariyla bir araya geldi.

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde bulunan ve daha önce 2016 Rio Paralimpik Oyunlari ile 2019 Avrupa Sampiyonasi’nda altin, 2018 Dünya Sampiyonasi’nda gümüs ve son olarak Tokyo Paralimpik Oyunlari’nda altin madalya kazanan Golbol Kadin Milli Takimi, 5-18 Haziran tarihleri arasinda Çin’de düzenlenecek Dünya Sampiyonasi’nin hazirliklarina Karaman’da basladi.

Tokyo Paralimpik Oyunlari öncesinde tüm hazirlik kampini Karaman’da gerçeklestiren Golbol Kadin Milli Takimini yalniz birakmayan Vali Mehmet Alpaslan Isik, bu kez Dünya Sampiyonasi için tekrar Karaman’da kampa giren milli takim kafilesiyle Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nün düzenledigi moral programinda bir araya geldi. Vali Isik’a ziyaretinde Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Osman Bebek ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Cavit Bardak eslik etti.

Tokyo Paralimpik Oyunlari’nda elde edilen basaridan dolayi tüm sporculari tebrik eden Vali Isik, “Türkiye’yi Tokyo’da gururla temsil eden milli sporcularimizi tekrar tebrik ederim. Tüm ülkede bayragimizi dalgalandirarak bizi sevindirdiler. Suanda onlarin izinden gelecek gayretiyle, çaliskanligiyla, karakteriyle ve sportmenligi ile onlarin yolunda yürüyecek gençler var. Sporcularimizin aldigi bu basari, Dünya Sampiyonasi öncesinde herkese güzel bir moral ve motivasyon oldu. Milli Takimimizin Çin’de düzenlenecek Dünya Sampiyonasi’nda da basarili olacagina inaniyorum. Insallah güzel bir sonuçla Tokyo’da ki mutlulugu ve gururu bir kez daha yasayacagiz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA