Taha Altikardes, Batuhan Kör Ve Kerem Sen Trabzonspor'da

Bursaspor Kulübü 2. Baskani Emin Adanur, Taha Altikardes, Batuhan Kör ve Kerem Sen’i Trabzonspor’a 29 milyon TL karsiliginda sattiklarini açikladi. Adanur, ayrica 3 milyon TL de sampiyonluk primi alacaklarini belirtti.

Bursaspor 2. Baskani Emin Adanur, Özlüce Ibrahim Yazici Tesisleri’nde basin toplantisi düzenledi.

Adanur, sunlari söyledi: “Biz iyi niyetle göreve geldik. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalistik. Ortada ciddi bir sportif basarisizlik var. Verdigimiz sözleri tuttuk ancak sonuçlar bekledigimiz gibi olmadi. Biz verdigimiz sözleri tuttuk ama bize verilen sözler tutulmadi. Basarisizliktaki en büyük sorumlu da benim. Istifa istegi var. Camianin da huzurunu kaçirmamak gerekir. Tribünler arasinda da kutuplasmalar oldu. Biz büyük bir aileyiz. Kutuplastiran bir baskan da olmak istemiyorum. Açikçasi ben artik kavga istemiyorum. Kaos Bursaspor fayda saglamiyor. Basarisiz olduysak, israrin da anlami yok. Sehrin bir numarali markasina zarar vermeye gerek yok. Biz bile bile hiçbir zaman kulübe zarar vermedik. Eger istenmiyorsak, birbirimizi üzmeye gerek yok. Anlimiz ak, çekindigimiz hiçbir sey yok. Bile bile yanlis yapmadigimiza yemin edebilirim.”

“62 milyon TL para verdik”

Adanur söyle devam etti: “Disarda istifa etmemizi istiyorlar. Istifa etmemiz çözümse istifa ederim. Ama ben vicdanen ne kadar dogru oldugundayim. Kaynak saglayacak ve Bursaspor’a faydali olacagina inanan varsa birileri çikabilir. Ama bu durum Bursaspor’a zarar verir mi? Ben bu isin içinden çikamiyorum. Biz isin basindan bu yana manevi destekler de aldik. Sosyal medyada atilan mesajlar bana motivasyon sagliyordu. Ama yaptigimiz hatalar destekleri kesti. Çok normal olarak. 17. siradayiz su anda. Isin baska tarafina bakarsak da hiçbir destek gelmedi. 21 haftada protokole baktiniz mi? Kimse gelmedi. Transfer tahtasini açtik kimse tesekkür etmedi. Kendimizden 10 yil önceki borçlari ödedik biz. Bizim de paramiz kalmaz. 62 milyon TL gibi bir rakam verdik. Çikabilecegimiz en üst seviyeye çiktik” dedi.



“Taha, Batuhan ve Kerem’i Trabzonspor’a gönderdik”

Bursaspor Kulübü 2. Baskani Emin Adanur, 29 milyon TL karsiliginda Taha Altikardes, Batuhan Kör ve Kerem Sen’i Trabzonspor’a verdiklerini açikladi.

Adanur sunlari söyledi: “Birçok kulübü futbolcularimizi sunduk. Kerem Sen’e Konyaspor’dan teklif geldi. Baska kimseden gelmedi. Batuhan Kör’e sadece Gaziantep FK’dan geldi. Talha Altikardes’i 17 milyon TL karsiliginda Trabzonspor’a verdik. Kerem ve Batuhan konusunda da Trabzonspor’la anlastik. Toplamda üç futbolcu için 29 milyon TL karsiliginda el sikistik. Sampiyonluk primi için de 3 milyon TL madde koyduk. Bu üç oyuncu satilamasaydik, sürdürebilirlik mümkün degildi.”

Kaynak: İHA