Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Ögrenciler Tatilde Spora Ve Eglenceye Doyacak'

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, yariyil tatiline giren tüm ögrencileri düzenledikleri ‘Spor Senligi’ne katilmaya davet ederek, “Ögrenciler tatilde spora ve eglenceye doyacak” dedi.

Baskan Ibrahim Sandikçi, yariyil tatiline giren tüm ögrencileri Canik Belediyesi ve bir AVM tarafindan ortaklasa düzenlen Spor Senligi’ne çagirdi. Baskan Sandikçi, "Hayata Hareket Katiyoruz" sloganiyla gerçeklestirilen Spor Senligi’nde ögrencilerin bes gün boyunca spora ve eglenceye doyacagini söyledi.



Etkinlikler farkli etaplarda gerçeklesiyor

26 ve 30 Ocak tarihleri arasinda bir AVM’de düzenlenecek olan Spor Senligi’nde basketbol atislari, futbol minyatür kale atislari, vantuzlu ok atislari, hedef top atislari, masa tenisi maçlari, floor curling, surviovor parkuru etkinlikleri yer aliyor. Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, 7-12 yas araligindaki çocuklar için düzenlenen senlikte sürpriz hediyelerin de yer aldigini bildirdi. Etkinlikle ilgili konusan Baskan Ibrahim Sandikçi sunlari söyledi:

“Karne tatiline giren çocuklarimiza spor yaptirmak ve eglenebilecekleri bir ortam sunmak amaciyla bu etkinligi düzenledik. Tatili hayata hareket katarak geçirmeleri, doyasiya eglenmeleri adina böyle bir senlik düzenledik. Ögrencilerimizi farkli spor dallariyla bulusturup hem spora özendirmeyi hem de tatilde enerjilerini böyle eglenceli oyunlara sarf etmelerini istedik.”

Baskan Sandikçi, sürpriz hediyelerin de yer aldigi etkinlige katilmak için ögrencilerin Canik Belediyesi sosyal medya hesaplarindan detayli bilgi alabilecegini belirtti.



Sandikçi’dan basarili sporculara tebrik

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, Samsun’da Kulüplerarasi Basketbol müsabakalarinda birincilik elde ederek Karadeniz Bölge grup müsabakalarinda Samsun’u temsil etmeye hak kazanan Canik Belediyespor Kulübü U14 takimini tebrik etti. Baskan Sandikçi, “Basketbol müsabakalarinda birincilik elde ederek Samsun’u temsil etmeye hak kazanan basketbol takimi sporcularimizi tebrik ediyorum. Ayrica Ordu’da devam eden Kick Box Türkiye Sampiyonasi’nda mücadele eden Canik Belediyespor Kulübü sporcularimiza da basarilar diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA