Nilüferli Karatecilerden 7 Madalya

Nilüfer Belediyesporlu karateciler, Sehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okan Iller Arasi Karate Turnuvasi’nda toplam 7 madalya kazanarak basarilarina yenisini eklediler.

Nilüfer Belediyespor, amatör branslarda katildigi turnuvalardan da ödüllerle dönüyor. 2001 yilinda sehit edilen Diyarbakir Il Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan anisina memleketi Sakarya’nin Hendek ilçesinde düzenlenen karate turnuvasina katilan Nilüfer Belediyespor, aldigi madalyalarla turnuvaya damga vurdu. Nilüferli karateciler 3 altin, 4 gümüs ve 1 bronz olmak üzere toplam 7 madalya alarak Bursa’ya döndü.

22-23 Ocak 2022 tarihleri arasinda Hendek Yeni Spor Salonu’nda gerçeklestirilen turnuvaya farkli illerden 570 sporcu katildi.

Turnuvada, Nilüfer Belediyesporlu Cansu Erden ile Naz Kayadere, minikler kategorisinde birinci oldu. Yildizlar kategorisinde de Nilüfer Belediyesporlu Nisanur Çakir birincilik kürsüsüne çikti. Finallere kadar çikma basarisi gösteren ancak finalde kaybeden Süleyman Can Erden, Ali Varlik, Osman Can ve Niray Pehlivan ise turnuvada gümüs madalya kazandi.

Nilüfer Belediyesporlu Egemen Lekesizler de minikler kategorisinde 3. olarak bronz madalya aldi.

Kaynak: İHA