Manavgat Belediyesi Voleybol Takimi Kuruyor

Manavgat Belediyesi, gençleri ve çocuklari spora özendirmek ve sporu kent halkiyla bulusturmak amaciyla kadin ve erkek voleybol takimi kurma hazirliklarina basladi.

Eylül ayinda yeni voleybol sezona hazirlik çalismalari kapsaminda Atatürk Kültür Merkezi’nde basvuru kayitlari olusturan Manavgat Belediyesi, 8 ve 18 yas araligindaki kiz ve erkekler için voleybol takimi kuracak. Antrenör Ismet Deniz esliginde çalisma yapacak olan sporcu adaylari minik, yildiz ve genç kategorilerinde hem kadin hem de erkek branslarinda müsabakalara çikabilecek. Takimlar ise 12 kisiden olusacak. Basvuru duyurusunun yapilmasinin ardindan birçok genç, alt yapi çalismalarina katilmayi hedefliyor. Çocuklari spora özendirmek ve sporun tüm branslarina katki saglamak için çalisma gerçeklestirdiklerini belirten Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen, Manavgat’in adini basarilarla duyurmayi hedeflediklerini söyledi.

Baskan Sözen, “Manavgat Belediyesi olarak gençlerimizin iyi yetismesi, bilinçli bir sekilde gelecegine yön vermesi için birçok sosyal çalismayi hayata geçirdik. Bu çalismalar kapsaminda güres ve futbol takimlarimizda yer alan çocuklarimiz sampiyonluklar elde ederek bizleri gururlandiriyor. Simdi de voleybol takimi çalismamizi hayata geçiriyoruz. Yetenekli sporcularin yetismesine katki saglamis olacagiz. Manavgat Belediyesi ailesi olarak gençlerin yaninda olmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA