Nihat Kirmizi Açiklamasi 'Takimimiz Iyi Yolda'

Galatasaray Sportif A.S. Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kirmizi, Trabzonspor maçinin ardindan açiklamalarda bulundu. Kirmizi, takimin iyi yolda oldugunu belirterek, maçi kendilerinin kaybettigini, Trabzonspor’un kazanmadigini söyledi.

Süper Lig’in 23. hafta mücadelesinde sahasinda Trabzonspor’a 2-1 maglup olan Galatasaray’da Sportif A.S. Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kirmizi, karsilasmanin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Çok üzgün olduklarini ifade ederek sözlerine baslayan Nihat Kirmizi, “Iyi oynadik. Hak ettigimiz galibiyeti kendi ellerimizle Trabzonspor’a verdik. Aslinda Trabzonspor kazanmadi biz kaybettik. Bireysel bir hatadan kaybettik. Galip gelebilirdik. En azindan beraberlik alabilirdik. Maalesef yenildik. Ama takimimizin oyunu çok iyi, takimimiz iyi yolda. Mazin basinda taraftarla takimin bütünlesmesi gerçekten iyi yolda oldugumuzu, birlik ve beraberlik içinde neler yapacagimizi gösterdi. Takimimiz iyi basladi maça. Maalesef bazi hakem hatalari vardi. Ama maçin sonlarina dogru bireysel birkaç hatadan dolayi gol yedik ve maglup olduk. Milli arada camiamiz iyi bilsin, bu arayi iyi degerlendirip hocamizin raporuyla hareket edecegiz. Tüm eksikleri gidecegiz ve yeni döneme iyi sekilde baslayacagiz. Galatasaray ligi en iyi sekilde tamamlayacak ve önümüzdeki sene sampiyonluk için elinden geleni yapacaktir” diye konustu.



“Takimimiz çok iyi oynadi”

Taraftarlarin karsilasmanin ardindan yönetimi protesto etmesi hakkinda da konusan Nihat Kirmizi, “Taraftarlarimiz maçin basindan itibaren takimimizi çok iyi destekledi. Hakli olarak galibiyet bekliyorlar. Galibiyet olmayinca protesto oluyor, tepkiler oluyor. Bu çok dogal. Sonuç alsaydik baska seyler konusuyor olurduk. Emre Kilinç’in penaltisi vermedi hakem. Galip gelebilirdik. Takimimiz çok iyi oynadi, galibiyet hakkimizdi. Taraftarin tepkisi hakli buluyoruz. Bundan sonraki maçlarda onlara daha büyük sevinçler yasatacagiz” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA