Murat Öztürk Açiklamasi 'Kritik Zamanlarda Alinan 1 Puan Çok Degerli'

Antalyaspor Kaleci Antrenörü Murat Öztürk, 0-0 sona eren Gaziantep FK karsilasmasinda aldiklari 1 puana iliskin, "Kritik zamanlarda alinan 1 puan çok degerli oldugunu söyleyebilirim" degerlendirmesinde bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasinda Antalyaspor, sahasinda Gaziantep FK’yi agirladi. Karsilasma 0-0 beraberlikle sonuçlandi. Basin toplantisinda karsilasmayi degerlendiren kaleci antrenörü Murat Öztürk, bugün oynadiklari maçin kendileri için çok degerli bir maç oldugunu ve bu yüzden maça ciddi bir sekilde hazirlandiklarini söyledi.

Maçin baslama vurusuyla beraber topa sahip olan takim olduklarini ifade eden Öztürk, "Pozisyon bulmaya basladik, oyunu iyi çevirdik. Ilk yarinin sonuna dogru bir kaç korner kazandi rakibimiz. Ikinci yariyla beraber 60 dakikadan sonra hücum geçislerinde kaybettigimiz toplarla kalemizde özellikle 80. dakikadan sonra ciddi pozisyonlar verdik. Bu aslinda oyuncu grubunun ne kadar çok kazanma isteginin oldugunu gösterdi. Kritik zamanlarda alinan 1 puanin çok degerli oldugunu söyleyebilirim" diye konustu.

Kaynak: İHA