Ezeli Rakibe Transfer Olan Futbolcunun Formasini Yaktilar

Geçtigimiz yillarda Kocaelispor formasi giyen Burak Süleyman’in Sakaryaspor transferi sonrasinda, Kocelispor taraftari eski futbolcularinin formasini yakti. Kocaelisporlu taraftarlarin futbolcuya gösterdigi tepki sosyal medyada gündem oldu.

TFF 2. Lig Kirmizi Grup’ta mücadele eden Sakaryaspor, son olarak Bandirmaspor formasi giyen Burak Süleyman’i kadrosuna katti. 7 sezon boyunca Kocaelispor formasini terleten Burak Süleyman Kocaelispor ile Bölgesel Amatör Lig, TFF 3. Lig ve TFF 2. Lig sampiyonluklari kazandi. Kocaelispor takiminin eski kaptani olan 27 yasindaki sag kanat oyuncusu Burak Süleyman, 1 buçuk yillik sözlesmeye imza atarak Sakaryaspor’a transfer oldu.

Öfkelenerek formayi yaktilar

Kocaelispor taraftarlari, ezeli rakibi Sakaryaspor’a transfer olan Burak Süleyman’in formasini yakti. Transfer sonrasinda Kocaelispor taraftari öfkesini, eski futbolcularinin formasini yakarak gösterdi. O anlari ise cep telefonu ile kaydederek sosyal medya hesaplarindan paylasti.

Kocaelispor’un armasini üzerinden çikardiklari formayi yakan taraftarlarin paylastiklari görüntüde, “Senin yaptigin çok yanlisti Burak Süleyman, bizim için bittin artik” ifadeleri yer aldi.

Kaynak: İHA