Selçuklu Belediyesporlu Ikra Kayir'dan Altin Madalya

Selçuklu Belediyespor Kulübü Milli Sporcusu Ikra Kayir, Konya’da düzenlenen Büyükler Türkiye Taekwondo Sampiyonasi 62 kiloda Türkiye Sampiyonu oldu.

Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun 2022 faaliyet programinda yer alan Türkiye Büyükler Taekwondo Sampiyonasi, 18-22 Ocak tarihleri arasinda Selçuklu Belediyesinin ev sahipliginde Uluslararasi Spor Salonunda düzenlendi.

73 ilden 632 kulübe bagli 1559 sporcunun mücadele ettigi ve birbirinden zorlu müsabakalara sahne olan sampiyonada Selçuklu Belediyespor’un Milli Sporcusu Ikra Kayir 62 kiloda Türkiye Sampiyonu oldu. Rakiplerini çok rahat bir sekilde maglup ederek altin madalyanin sahibi olan Kayir, müsabakalarin ardindan düzenlenen törende madalyasini Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci’nin elinden aldi. Madalya töreninde Baskan Pekyatirmaci’nin yani sira Türkiye Taekwondo Federasyonu Baskani Prof. Dr. Metin Sahin, Selçuklu Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Ali Çakar, Selçuklu Belediyespor Kulübü Baskani Mustafa Yavuz Tezcan da yer aldi.

Baskan Pekyatirmaci’dan tebrik

Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Büyükler Türkiye Taekwondo Sampiyonasi ev sahipligi yapmaktan duydugu memnuniyeti dile getirerek, “1559 sporcumuzu sporun merkezi Selçuklu’da agirlamaktan dolayi büyük mutluluk duyuyorum. Burada mücadele eden ve sampiyon olan sporcularimizin uluslararasi müsabakalarda da ülkemizi basariyla temsil edeceklerine inaniyorum. Selçuklu Belediyespor Kulübümüzün milli sporcusu Ikra Kayir’i basarisindan dolayi tebrik ediyorum. Insallah Ikra da önümüzde dönemde yapilacak uluslararasi müsabakalarda kulübümüze bir madalya daha kazandiracaktir” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA