Nestor El Maestro Açiklamasi 'Yeni Yilda Aldigimiz Sonuçlardan Memnunum'

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, Medipol Basaksehir maçindan sonra yaptigi açiklamada, "Çok güzel bir sonuç aldik. Çok zor bir maçti. Sahada herkesin elinden geleni vermesi gerekiyordu. Yeni yilda aldigimiz sonuçlardan memnunum" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasinda Göztepe deplasmanda karsilastigi Medipol Basaksehir’i 2-1 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, "Çok güzel bir sonuç aldik. Çok zor bir maçti. Sahada herkesin elinden geleni vermesi gerekiyordu. Yeni yilda aldigimiz sonuçlardan memnunum. Her hafta kendimiz gelistiriyoruz. Geride de organize olup iyi defans yapabilen takim halindeyiz. Goller atiyoruz. Yavasa yavas iyi yerlere gelmeye basladik. Su anda bu bizi yüzde 1 oraninda bile rahatlatamaz. Her hafta sonu üstüne koyup daha iyi seyler yapip hafta sonu yine en iyi sonucu almaya çalisacagiz" dedi.

Üst üste gelen galibiyetlerden sonra takimda neyin degistiginin sorulmasi üzerine El Maestro, "Tam olarak ne oldugu aslinda size açiklayamam. Baktiginizda aylardir ayni yönde çalisiyoruz. Ekim ayinda, kasim ayinda ve aralik ayinda da oyuncularim yine ayni mücadeleyi sahada gösteriyordu. Futbolda bazi seylerin açiklamasi zor. Bazen sonuçlar gerçek performansi da ortaya koymayabiliyor. Biz belki böyle bir süreç yasadik. Ayni sekilde devam edecegiz" diye konustu.

Milli takim arasindan sonra Izmir derbisinde karsilasacaklarini Altay maçiyla ilgili ise Nestor El Maestro, "Çok özeli bir maç oldugunu biliyorum. Iyi bir durumdayiz. Kerim’in sakatligi var. Önümüzde hazirlanmak için yeterli sürecimiz var. Eger ki bir galibiyet almayi seçebilecek olsam bu maçi seçerdim. Elimizden geleni yapacagiz. Bu galibiyet için sahada olacagiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA