Mustafa Dalci Açiklamasi 'Oyuncularimin Hepsi Içerde Ciddi Bir Karakter Ve Mücadele Gösterdi'

Denizlispor müsabakasinin ardindan degerlendirmelerde bulunan Ankaragücü Teknik Sorumlusu Mustafa Dalci, “Oyuncularimin hepsi içerde ciddi bir karakter ve mücadele gösterdi. Oyunun tamamen hakimiydik. Hakli bir galibiyet aldigimizi düsünüyorum” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasinda Ankaragücü, Denizlispor’u konuk etti. Sari- lacivertliler sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrildi. Maç sonu düzenlenen basin toplantisinda müsabakayi degerlendiren Teknik Sorumlu Mustafa Dalci, “Maçi kazanmak için elimizden gelen her seyi yaptik. Oyuncularim maçi bastan sona çok istedi. Sonuç olarak 90 dakikanin sonunda galibiyeti aldik. Hakli bir galibiyet aldigimizi düsünüyoruz. Rakip takimin oyun sisteminin bu sekilde olacagini biliyorduk. Dolayisiyla buna göre stratejimizi belirlemistik. Bu hava sartlarinda bir takim nasil oynamasi gerekiyorsa öyle oynadigini düsünüyorum. Oyuncularimin hepsi içerde ciddi bir karakter ve mücadele gösterdi. Oyunun tamamen hakimiydik. Hakli bir galibiyet aldigimizi düsünüyorum” degerlendirmesinde bulundu.

Hasta ve sakat oyuncularin oldugunun altini çizen Dalci, Chahechouhe‘nun maç kadrosunda oldugunu ve oynayamayacak bir rahatsizligi oldugu için maç kadrosundan çikarmak zorunda kaldiklarini ifade etti.

Dalci bu haftaki arada eksik oyuncularinda Gençlerbirligi maçina yetisecegini aktardi.

Kaynak: İHA