Fatih Tekke Açiklamasi 'Zorunluluklarimiz Var, Biz Asla Pes Etmeyecegiz'

Ankaragücü karsilasmasinin ardindan degerlendirmelerde bulunan Denizlispor Teknik Sorumlusu Fatih Tekke, “Zorunluluklarimiz var, biz asla pes etmeyecegiz, önümüzde çok fazla maç var. Kazanma ve bunu seriye baglamaya ihtiyacimiz var” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasinda Ankaragücü’ne konuk olan Denizlispor, sari-lacivertlilere 2-1’lik maglubiyetle sahadan ayrildi. Maç sonu düzenlenen basin toplantisinda müsabakayi degerlendiren Teknik Sorumlu Fatih Tekke, “Son dakika golü ile maglup oldugumuzdan dolayi çok üzgünüz. Firsatlari yakaladik. Olumlu taraflarimiz vardi fakat olumsuz olan taraflarimiz da vardi. En büyük hatamiz, rakibimizin en güçlü tarafi olan duran top pozisyonlarini kullandirmakti. Korner sayisi ve serbest vurus sayisi çok fazlaydi. Bunlarin bazilari hakemden kaynakli olabilir fakat bizim rakibimiz üzerinde en çok çalistigimiz duran top pozisyonlariydi” degerlendirmesinde bulundu.

Ilk yari oyuncularinin yaptigi ön baskidan memnun olmadigini belirten Tekke, ikinci bölgede beklerken daha dengeli bir oyun oldugunu ifade etti.



“Zorunluluklarimiz var, biz asla pes etmeyecegiz”

Beklentilerinin istedikleri seviyeye yakin oldugunu dile getiren Tekke, “Ankaragücü maçinin olumlu yaninin eksiklerin 4-5 oyuncuya inmesi. Önümüzdeki arada eksik oyunculardan bir, ikisi dönebilirse bizim için çok iyi. Bugün ilk on birde baslayan oyuncularin bir, ikisi antrenman eksigi olan oyuncular. Zorunluluklarimiz var, biz asla pes etmeyecegiz, önümüzde çok fazla maç var. Kazanma ve bunu seriye baglamaya ihtiyacimiz var. Bu haftaki arayi iyi degerlendirip içeride oynayacagimiz maça hazirlanmamiz lazim” açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA