Sungurlu Belediyespor Yenilgisiz Sampiyon Oldu

Kulüplerarasi Genç Erkekler Voleybol Il Birinciligi’nde Sungurlu Belediyespor A takimi yenilgisiz sampiyon oldu.

Voleybol Il Temsilciligi’nin 2022 yili faaliyet programinda yer alan Kulüplerarasi Genç Erkekler Voleybol Il Birinciligi’nde heyecan sona erdi. 4 takimin tek devreli lig statüsüne göre mücadele ettigi il birinciliginde son maçlar önceki gün aksam oynandi. Sungurlu Mahmut Atalay Spor Salonu’nda saat 18.00’de Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile Sungurluspor arasinda oynanmasi gereken karsilasmaya Çorum Belediyesi’nin çikmamasi üzerine Sungurluspor 3-0 hükmen galip sayildi. Ayni salonda saat 19.30’da ise lider Sungurlu Belediyespor A takimi ile Sungurlu Belediyespor B takimi karsi karsiya geldi. Bastan sona üstün bir oyun ortaya koyan Sungurlu Belediyespor A takimi maçi 25-15, 25-16 ve 25-13’lük setlerle 3-0 kazanmayi basardi. Bu sonucun ardindan 3 maçin 3’nü de kazanan Sungurlu Belediyespor 8 puanla yenilgisiz sampiyon olurken, 4 puanda kalan Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ikinci, 3 puanli iki takimdan Sungurluspor üçüncü, Sungurlu Belediyespor B takimi ise dördüncü tamamladi.

Müsabakalar ardindan düzenlenen kupa törenine, Sungurlu Kaymakami Fatih Görmüs, Sungurlu Belediye Baskan Yardimcilari Mükremin Dagasan, Sakine Sariyüce, Ilçe Milli Egitim Müdürü Ihsan Sepetci, Ilçe Spor Müdürü Mehmet Aktas, Gençlik Merkezi Müdürü Esat Bugdayli ve sporcu velileri katildi.

Sampiyon Sungurlu Belediyespor A takiminin kupasini Kaymakam Fatih Görmüs takdim ederken, ikinci olan Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ise kupa törenine katilmadi.

Kaynak: İHA