Manisa FK Sirp Forvet Ozegovic'i Renklerine Katti

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü, Sirp forvet oyuncusu Ognjen Ozegovic’i kadrosuna katti. Manisa FK formasiyla basarili olmak istedigini belirten Ozegovic, “Gollerimle takimima en iyi sekilde katki saglayip hedefimize ulasmak istiyoruz” dedi.

Manisa Futbol Kulübü, Sirp forvet oyuncusu Ognjen Ozegovic ile 1,5 yillik anlasma sagladi. Kulüp binasinda gerçeklesen imza töreninde Baskan Vekili Engin Anli ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Özkan yer aldi. Imza töreninde konusan yeni transfer Ozegovic, “Manisa Futbol Kulübü’ne geldigim için çok mutluyum. Buraya gelmeden önce kulüple ilgili iyi bilgiler aldim. Manisa Futbol Kulübü’nün hedefleri oldugunu biliyorum. Gollerimle takimima en iyi sekilde katki saglayip hedefimize ulasmak istiyoruz” dedi.



Engin Anli: “Ozegovic, Manisa FK formasini giymeyi çok istedi”

Ognjen Ozegovic’in takima gol yollarinda önemli katki saglayacagini ifade eden Baskan Vekili Engin Anli, “Ara transfer döneminde Yasin Pehlivan ve Erhan Çelenk’in ardindan üçüncü takviyemizi gerçeklestirdik. Ozegovic, golcülügünü ve kalitesini bu ligde kanitlamis bir isim. Birçok takimin da transfer listesinde oldugunu biliyoruz ancak Ozegovic, Manisa FK formasini giymeyi çok istedi. Ozegovic’in ligin kalan süresinde takimimiza büyük katkilar saglayacagina inaniyoruz. Ozegovic’e Manisa FK formasi altinda basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.

Erdem Özkan: “Ozegovic kendini ispatlamis bir golcü”

Ozegovic’in Spor Toto 1. Lig’de kendini ispatlamis bir oyuncu oldugunu kaydeden Yönetim Kurulu Üyemiz Erdem Özkan ise, “Play-off yolunda Ozegovic gibi kendini ispatlamis bir golcüye ihtiyacimiz vardi. Ozegovic de kendisine gelen tekliflere ragmen bazi fedakarliklar yaparak Manisa FK’yi tercih etti. Transferin hem Ozegovic’e hem de takimimiza hayirli olmasini diliyorum” seklinde konustu.



Ognjen Ozegovic kimdir?

Manisa Futbol Kulübünün kadrosuna kattigi Ognjen Ozegovic, 1994 yilinda Bosanska Gradiska’da dogdu. Futbola Kizilyildiz altyapisinda baslayan ve Sirp ekibinde profesyonel olan 27 yasindaki golcü oyuncu, Red Belgrad, FK Cukaricki, Partizan, Arsenal Tula ve Darmstadt 98 takimlarinda forma giydi. Partizan takimiyla birlikte UEFA Avrupa Lig’inde de forma giyen Ozegovic, 2020-2021 sezonunda Adanaspor’a transfer olarak Türkiye’ye adim atti.

Kaynak: İHA