KEMIAD 2. Kemer Açik Masa Tenisi Turnuvasi Basladi

Kemer Turizmci ve Is Adamlari Dernegi (KEMIAD) tarafindan bu yil ikincisi düzenlenen açik masa tenisi turnuvasi basladi.

Kemer Belediyesinin ana sponsorlugunda Bahri Tanrikulu Spor Salonunda yapilan turnuvanin açilisina, Kemer Kaymakami Yücel Gemici, Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, KEMAID Baskani Riza Sönmez, Ilçe Spor Müdürü Mustafa Özkaynak, sporcular ve davetliler katildi.

Toplam 110 sporcunun katildigi turnuvanin açilis müsabakasini Kaymakam Gemici ile Belediye Baskani Topaloglu yapti. Törende konusan Kemer Kaymakami Gemici, güzel ve anlamli turnuvaya katilmaktan dolayi mutluluk duydugunu söyledi.

Spor yapmanin önemine dikkat çeken Kaymakam Gemici, özellikle çocuklarin spora yönlendirilmesi gerektiginin altini çizdi.

Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu ise sporun her zaman dostluk ve kardeslik baglarini güçlendirdigine deginerek, “ Çok güzel bir organizasyon. Tüm sporculara basarilar diliyorum” diye konustu.

KEMIAD Baskani Sönmez de, turnuvaya katilan sporculara basarilar diledi. Ilk dörde giren sporculara kupa ve madalyalarin verilecegi turnuva, yarin sona erecek.

Kaynak: İHA