Karacabey Belediyespor Voleybolda Iddiali

Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol Takimi yaptigi transferlerle, ikinci yarida liderligi sürdürmeyi planliyor.

TVF Erkek Voleybol 2. Lig Grubunda mücadele eden ve ligde 2. sirada yer alan Karacabey Belediyespor Voleybol Takimi, yaptigi yeni transferlerle ikinci yariya hizli bir giris yapmayi hedefliyor. Ligde daha önce önemli takimlarda forma giymis olan Mustafa Kirici ve Fikri Berber ile 1 yillik anlasma imzalayan yönetim, takimin ikinci yarida daha güçlü hale gelmesini saglayarak, önemli bir yatirim yapti.

2022’nin ilk maçini 9 Ocak’ta Istanbul’da oynayan Karacabey Belediyespor Voleybol Takimi, ligin iddiali takimlarindan Fenerbahçeyi 3-0 yenerek salondan galip ayrildi.

Voleybol Takim Antrenörü Mustafa Cengiz ikinci yaridan da iddiali olduklarini belirterek, “Ligde zirve yarisini emin adimlarla sürdürüyoruz. Yeni kadromuzla birlikte salonda daha güçlü bir takim olacagimiza inaniyorum. Fenerbahçe karsilasmasindan galip ayrildik. Geçtigimiz hafta ise Inegöl ile oynadigimiz maçi sakatliklarimiz nedeniyle istedigimiz puanla bitirememistik. Bu hafta tam kadro yine salonda olacagiz” dedi.

Karacabey Belediyespor Onursal Baskani ve Belediye Baskani Ali Özkan da takima inançlarinin tam oldugunu vurgulayarak, ligin ikinci yarisinda tüm takima basarilar diledi.

Kaynak: İHA