Galatasaray taraftarından yönetim istifa tezahüratları! Fatih Terim’e görülmemiş destek…

Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, sahasında Kasımpaşa'yı ağırladı. Yeni teknik direktör Domenec Torrent ile ikinci maçına çıkan sarı-kırmızılılarda tribünlerde yoğun protestolar oluştu. Öte yandan Galatasaray'da gönderilen Fatih Terim'e ise destek vardı. Galatasaray, Kasımpaşa karşısında öne geçtiği maçtan 3-1 mağlup ayrıldı.

Galatasaray taraftarından yönetim istifa tezahüratları! Fatih Terim’e görülmemiş destek…
Süper Lig'de Fatih Terim ile yollarını ayırdıktan sonra çalkantılı bir sürece giren Galatasaray, yeni teknik direktörü Domenec Torrent ile ikinci maçına çıktı.

Fatih Terim ile yolların ayrılmasından sonra göreve getirilen İspanyol teknik adam, ilk sınavını 21. haftada deplasmanda Atakaş Hatayspor karşısında vermişti.

Torrent, Nef Stadı'nda ilk kez Kasımpaşa karşılaşmasıyla görev yaptı.

Maç öncesi sarı-kırmızılı taraftarlar, 59 yaşındaki teknik direktörü tribüne çağırarak sevgi gösterisinde bulundu.

Torrent de alkışlayarak taraftarları selamladı. Bu sırada bazı taraftarlar da Terim'in yerine gelen teknik adama ıslıkla tepki gösterdi.

TARAFTARLAR İLGİ GÖSTERMEDİ

Karşılaşmada Nef Stadı tribünlerinin büyük bölümü boş kaldı.

Süper Lig'de son 10 maçta 1 galibiyet alabilen Galatasaray'da taraftarlar Kasımpaşa karşılaşmasına ilgi göstermedi. Yaklaşık 52 bin kişi kapasiteli statta mücadeleyi 10 bine yakın taraftar takip etti.

RIERA, MAÇI BASIN TRİBÜNÜNDE İZLEDİ

Galatasaray'da Domenec Torrent'in ekibinde bulunan Albert Riera, karşılaşmayı basın tribününden takip etti.

Maç öncesi ısınma sırasında sahada görev yapan İspanyol antrenör, başlangıç düdüğünün ardından basın tribününe çıktı. Riera, maç boyunca notlar aldı.

YÖNETİME TEPKİ, TERİM'E DESTEK

Nef Stadyumu'nda az sayıda bulunan Galatasaray taraftarları, maçın ilk yarısının son anlarına doğru yönetimin aleyhinde tezahüratlarda bulundu.

Yönetimi istifaya davet eden taraftarlar, Fatih Terim'e de desteklerini gösterdi.

Tribünlerde Fatih Terim maskeleriyle yerlerini alan Galatasaraylıların bu görüntüleri, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Öte yandan maç içerisinde de sık sık 'İmparator Fatih Terim' tezahüratları yapıldı.

SON 11 MAÇTA 1 GALİBİYET

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yaptığı son 11 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Sarı-kırmızılılar, ligin 12. haftasıyla başlayan süreçte 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 yenilgi yaşadı. Söz konusu karşılaşmalarda 10 gol atan 'Cimbom', kalesindeki 17 gole engel olamadı.

TORRENT GALİBİYETLE TANIŞAMADI

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent, sarı-kırmızılı takımın başında çıktığı ikinci maçta da galibiyet elde edemedi.

Geçen hafta Fatih Terim ile yolların ayrılmasından sonra göreve getirilen İspanyol teknik adam yönetimindeki sarı-kırmızılılar, ilk sınavında deplasmanda Atakaş Hatayspor'a 4-2 mağlup oldu. İkinci maçında Kasımpaşa'yı konuk eden Galatasaray, yine sahadan mağlup ayrıldı.

HALİL, 6 MAÇ SONRA AĞLARI BULDU

Galatasaray'ın genç futbolcusu Halil Dervişoğlu, Süper Lig'de 6 maç aradan sonra fileleri havalandırdı.

Son olarak 15. haftada 4 Aralık 2021'deki Altay karşılaşmasında gol sevinci yaşayan Halil, sonrasında ligdeki Demir Grup Sivasspor, Medipol Başakşehir, Adana Demirspor, Fraport TAV Antalyaspor, GZT Giresunspor ve Atakaş Hatayspor mücadelelerini boş geçti. Geçen maçlarda bazı taraftarların tepki gösterdiği Halil Dervişoğlu, bu sezon Süper Lig'deki gol sayısını 3'e yükseltti.