Samsunspor Aski Tüm Yollari Açti

Samsun Terme Belediyesi, Samsunspor maçi öncesinde vatandaslarin ulasimda aksaklik yasamamasi için yaklasik 100 km’lik karla kapli yolu kullanima açti.

Soguk hava etkisinin altinda olan Samsun’da birçok ilçede yollar ve kirsal kesim karla kaplandi. Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor ise 21 Ocak Cuma günü kendi sahasinda Kocaelispor ile karsi karsiya gelecek. Kar yagisinin etkili oldugu Terme ilçesinde belediye ekipleri hem vatandaslarin magduriyet yasamasi hem de maça gidecek taraftarlarin ulasimda aksaklik yasamamasi için karli kapli yollari açti.

Örencik, Ilimdag, Ambartepe, Kesikkaya ile Kocamanbasi Mahalleleri ile birlikte ara sokaklar dahil toplamda yaklasik 100 km yolu kardan temizleyen ve ulasima açan Terme Belediyesi ekipleri, tüm gün ugrasarak ilçede kardan dolayi ulasima kapali yol birakmadi. Yapilan çalismalari kayit altina alan personel ise, karla mücadelede çektigi videoda su ifadelere yer verdi:

“Sevgili Termeli hemsehrilerimiz, Samsunspor’umuzun Kocaelispor ile oynayacagi maçta bütün Termelilerin statta olmasini isteriz. Bundan dolayi da karla kapli yollarimizin tamamini açiyoruz. Samsunspor’umuza Süper Lig yolunda basarilar dileriz.”

Kaynak: İHA