Galatasaray'da 4 Degisiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Hatayspor maçinin 11’ine göre Kasimpasa karsisinda 4 degisiklik yapti.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasinda Galatasaray sahasinda Kasimpasa ile karsilasiyor. Teknik Direktör Domenec Torrent, bu maçla birlikte Nef Stadyumu’nda ilk, sari-kirmizililarin basinda ikinci karsilasmasina çikti. Torrent geçtigimiz deplasmanda oynadiklari Hatayspor mücadelesinin 11’ine göre 4 degisiklik yapti. Torrent; Boey, Taylan Antalyali, Berkan Kutlu ve Emre Kilinç’in yerine Yedlin, Marcao, Ömer Bayram ve Morutan’a görev verdi.

Eksikler

Galatasaray’da Kasimpasa maçinda kaleci Fernando Muslera, Mbaye Diagne, Ryan Babel ve Isik Kaan Arslan sakatliklarindan dolayi sahada olamadi. Taylan Antalyali kirmizi kart, Berkan Kutlu da sari kart cezasindan dolayi takimda yer alamadi. Sofiane Feghouli ile Mustafa Muhammed de Afrika Uluslar Kupasi için milli takimlarinda bulunmasi nedeniyle oynamadi.

Sari-kirmizililar, Pasa karsisina; Ismail Çipe, DeAndre Yedlin, Victor Nelsson, Marcao, Ömer Bayram, Patrick van Aanholt, Alpaslan Öztürk, Olimpiu Morutan, Kerem Aktürkoglu, Cicaldau ve Halil Dervisoglu 11’i ile çikti.

Yedeklerde Fatih Öztürk, Ogulcan Çaglayan, Christian Luyindama, Atalay Babacan, Aytaç Kara, Baris Alper Yilmaz, Emre Kilinç, Bartug Elmaz, Arda Turan ve Sacha Boey bekledi.

Galatasarayli taraftarlar maç öncesinde Kasimpasa’da oynayan eski futbolculari Ryan Donk’u tribünlere çagirdi.

Öte yandan mücadelesi öncesinde sari-kirmizili taraftarlar, yeni teknik direktörleri Domenec Torrent ile ilgili tezahürat yapip, tribüne çagirdi.

Galatasaray’in yeni yardimci antrenörü Albert Riera karsilasmayi basin tribününden takip ederek, mücadele ile ilgili notlar aldi. Riera karsilasma öncesinde de sahadaki çalismalarda yer aldi.

Kaynak: İHA