Hakan Karaahmet Açiklamasi 'Bu Gece Aldigimiz 1 Puan Okan'a Yazar'

GZT Giresunspor Kulüp Baskani Hakan Karaahmet, "Kalecimizi tebrik ediyorum. Bu gece aldigimiz 1 puan ona yazar" dedi.

GZT Giresunspor Baskani Hakan Karaahmet, deplasmanda 1-1 berabere kaldiklari Trabzonspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, takimi verdigi mücadeleden dolayi kutladigini belirterek, "Takimimi bu mücadeleden dolayi kutluyorum. Giresunspor bu sezon farkli bir mücadele veriyor. Ayaklari üzerinde kalma mücadelesi veriyor. Trabzonspor komsumuz, sampiyonluk yarisinda önemli bir avantaj elde etmis yoluna devam ediyor. Buradan 1 puan almak bizim için çok önemliydi" seklinde konustu.



"Bu gece aldigimiz 1 puan Okan’a yazar"

Kaleci Okan’in Giresunpor’da kendini buldugunu belirten Hakan Karaahmet, "Penalti verilen pozisyonu yorumcular tartisacaktir. Takdir hakemin. Ben ve hocam hakemler hakkinda konusmuyoruz. Iki penalti atisi kullanildi. Kalecimizi tebrik ediyorum. Bu gece aldigimiz 1 puan ona yazar" ifadelerini kullandi.

"Giresunspor, takviyeler yaparak yoluna devam edecek"

Giresunspor’un transfer yapacagini belirten Hakan Karaahmet, "Giresunspor insallah transfer yapacak. Giresunspor camiasi bu konuda üzerine düseni yapacak. Takimimizin kadro derinliginde eksiklerimiz var. En kisa zamanda Giresunspor takviyelerini yaparak yoluna devam edecek" degerlendirmesini yapti.

Kaynak: İHA