Baskan Özgökçen Açiklamasi 'Futbolcularimiz Morallerinin Düsük Oldugu Dönemde Hakkiyla Çalisti'

Konyaspor Kulüp Baskani Fatih Özgökçen, yesil-beyazli futbolcularin morallerini düsük oldugu dönemde hakkiyla çalistiklarini belirterek, Adana Demirspor karsisinda aldiklari galibiyetten ötürü memnun olduklarini söyledi.

Konyaspor Kulüp Baskani Fatih Özgökçen, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasinda Adana Demirspor’u 1-0 maglup ettikleri maçin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Ahmet Çalik’i kaybedeli bir hafta oldugunu hatirlatan Baskan Fatih Özgökçen, “Tüm Türkiye’den hatta tüm dünyadan iyi temenniler aldik. Türkiye ve spor camiasina tesekkür ediyorum. Bir hafta boyunca herkes bir sekilde Ahmet kardesimizi andi. Maç degisik bir atmosferde oynandi. Ortami görüyorsunuz. Duygusal bir durum vardi. Allah hiçbir takima böyle zamanlar yasatmasin. Futbolcularimiz mücadele noktasinda morallerinin de düsük oldugu dönemde hakkiyla çalistilar. Netice itibariyle 3 puani hanemize yazdirdik. Bundan sonra bu aciyi unutup basarilarimizin devamina bakacagiz. Arkadaslarla devamli istisare içerisinde bulunduk neler yapacagimiz konusunda. Hem teknik ekibimiz hem biz hem de yönetici arkadaslarimiz. Bu bir haftayi psikolojik bir çalisma içerisinde geçirdik. Biraz önce soyunma odasindaydim. Hepsine tesekkür ettim. Bugün degisik atmosferde üstün performans gösterdiler. Sonuçtan da oldukça memnunuz” dedi.

“Tesislerimizin birine Ahmet kardesimizin ismini vermeyi planliyoruz”

Ahmet’in ismini yasatma konusunda farkli çalismalar olacagini kaydeden Fatih Özgökçen, “Herkes bir sekilde Ahmet kardesimizin ismini yasatma pesinde. Birçok belediye ve kamu kurumu açiklama yapti. Nihayetinde de futbol federasyonu da sezonu Ahmet Çalik sezonu yapti. Biz de kulübümüzle ilerleyen dönemde gelecek hafta içerisinde resmi karari açiklayacagiz. Tesislerimizin birine Ahmet kardesimizin ismini vermeyi planliyoruz” seklinde konustu.

“Transferleri tamamlayip yolumuza devam edecegiz”

Ellerinde olmayan sebeplerden dolayi transfer ihtiyaçlarinin dogdugunu aktaran Özgökçen, “Ahmet kardesimizin yerine ve Serdar Gürler biliyorsunuz ki Basaksehir’e transfer oldu bu noktada çalismalarimiz devam ediyor. En azindan bu hafta içerisinde bir transferle sonuçlandirip diger haftalarda da transferleri tamamlayip yolumuza devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA