Zehra Günes Açiklamasi 'Sporcu Arkadaslarimizla Geceyi Burada Onurlandirmaktan Mutluyuz'

Milli voleybolcu Zehra Günes, “Tüm sporcu arkadaslarimizla geceyi burada onurlandirmaktan mutluyuz” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanligi, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari ve 2020 Tokyo Paralimpik Oyunlari’nda mücadele eden sporcular ve antrenörler için "Yildizlarin Gecesi-Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu" düzenledi.

Düzenlenen gecede milli voleybolcu Zehra Günes ve Tugba Senoglu açiklamalarda bulundu. Zehra Günes, basarili bir yaz mevsimini geride biraktiklarini ifade ederek, “Çok güzel bir yaz geçirdikten sonra bu basariyi burada kutlamak bizim için onur verici. Türkiye olarak basarili bir yazdan sonra tüm sporcu arkadaslarimizla geceyi burada onurlandirmaktan mutluyuz” seklinde konustu.



“Kulüplerdeki basari ne kadar basarili olursak milli takima da o kadar çok yansiyor”

Günes, kulüp bazinda aldiklari basarilarin milli takima da yansidigini söyleyerek, “Çok basarili bir yazdan sonra kulüplerde de bu basariyi kovaliyoruz. Dur durak bilmeden çalisiyoruz. Türkler olarak kulüpler bazinda ne kadar basarili olursak milli takima da o kadar çok yansiyor. Gelistikçe milli takimda da çok basari elde edebiliyoruz” ifadelerine yer verdi.

“Böyle bir gecede vakit geçirmekten mutluyuz”

Resepsiyonda diger sporcularla birlikte olduklari için mutlu olduklarini söyleyen Zehra Günes, “Diger sporcu arkadaslarimiz ile herkesin farkli programi oldugu için pek fazla vakit geçiremiyoruz. Basari istiyorsan bir seylerden fedakarlik etmek zorundasin. Profesyonel sporcular olarak biz bunu göze aldik. Böyle bir gecede birbirimizle vakit geçirip sohbet etmekten çok mutluyuz” degerlendirmesini yapti.

Tugba Senoglu: “Türkiye olarak çok güzel basarilar elde ettik”

Milli voleybolcu Tugba Senoglu ise “Türkiye olarak çok güzel basarilar elde ettik. Burada voleybol takimi olarak büyük basarilara imza attik. Herkesin bu gecede olmasi için çok tesekkür ederiz” açiklamasini yapti. Senoglu, Vakifbank’in dünyanin en iyi takimlari arasinda oldugunun altini çizerek, ellerinden geldigi kadar en iyisini yapmak zorunda olduklarini vurguladi.

Kaynak: İHA