Ramil Guliev Açiklamasi '2024 Hazirliklari Iyi Gidiyor'

Milli atlet Ramil Guliyev, 2024 Paris Olimpiyatlari hazirliklarinin iyi gittigini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanligi, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari ve 2020 Tokyo Paralimpik Oyunlari’nda mücadele eden sporcular ve antrenörler için "Yildizlarin Gecesi-Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu" düzenledi.

Milli atlet Ramil Guliyev organizasyon öncesi basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Tokyo Olimpiyatlari’nin çok iyi bir tecrübe oldugunu söyleyen Guliyev, “Oradan bir madalya kazanmayi çok istiyordum ama kismet olmadi. Çok çalistik olimpiyatlar için ama insallah 2024’te biz bir daha sansimizi deneyecegiz. Çok degisik oldu, güzel bir zaman geçti ama ekip olarak güzel basarilar elde ettik” seklinde konustu.



“2024 hazirliklari iyi gidiyor”

Düzenlenen gecenin iyi oldugunu vurgulayan milli atlet, “Bir araya gelmek zor oluyor. Bütün sporcular yaslara hazirlaniyor kamplari var ama güzel gece oldu. Güzel organizasyon umarim her sey güzel geçer. 2024 hazirliklari iyi gidiyor. Olimpiyatlardan sonra yavas yavas toparlanmaya basliyoruz. Bizim bu sene 2022 yilinda çok yarislarimiz olacak. Dünya, Avrupa sampiyonasi, Akdeniz oyunlari Islam oyunlari hepsi bir seneye geldi. Çünkü pandemiden dolayi ertelenmisti” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA