Nesim Turan Açiklamasi 'En Büyük Hayalim Madalyanin Rengini Altin Ile Degistirip Ülkemize Dönmek'

2020 Tokyo Paralimpik Oyunlari’nda masa tenisi bransinda bronz madalya kazanan Nesim Turan, “En büyük hayalim Paris’te o madalyanin rengini degistirip altin madalyayla ülkeme dönmek" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanligi, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari ve 2020 Tokyo Paralimpik Oyunlari’nda mücadele eden sporcular ve antrenörler için "Yildizlarin Gecesi-Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu" düzenledi.

Organizasyonda milli paralimpik masa tenisçisi Nesim Turan, basin mensuplarina açiklamada bulundu. Tokyo’da Paralimpik oyunlarinda çok keyifli bir süreç yasadiklarinin altini çizen Turan, "Tokyo’dan ülkemize bronz madalyayla döndük. O dönüsün ardindan böyle bir gecede bulunmaktan gerçekten son derece mutlu ve gururluyum. Evet basariyi yakalamak tabi güzel ama o basarinin keyfini sürmek ayri bir güzel. Biz de o madalyanin keyfini sürmeye devam ediyoruz” açiklamasini yapti.

"En büyük hayalim Paris’te o madalyanin rengini altin ile degistirip ülkeme dönmek”

Yeni hayaller ve hedefleri düsünmeye devam ettiklerini belirten milli sporcu, "O madalyadan önce de çok güzel bir kariyerim vardi ama olimpiyat madalyasinin tadi, keyfi çok baska çünkü dünyanin en büyük spor organizasyonu içinde kendinize yer buluyorsunuz. Bu çok büyük bir keyif ve gurur vesilesi. Hatta bronz beni mutlu etmemisti. O madalyanin rengi çok daha farkli bir hayalle gitmistim. Tokyo’da nasip olmadi ama en büyük hayalim Paris’te o madalyanin rengini degistirip altin madalyayla ülkeme dönmek” degerlendirmesini yapti.

Kaynak: İHA