Karamanli Güresçiler Türkiye Finallerinde

Karamanli Furkan Gezen ve Atilla Sayer, okullar arasi gençler güres müsabakasinda bronz madalya kazanarak Türkiye finallerine gitmeye hak kazandi.

Okul sporlari faaliyetleri kapsaminda Denizli Hasan Güngör Spor Salonu’nda 15 ilden 330 sporcunun katilimiyla düzenlenen okullararasi Gençler (A) Güres müsabakalarinda 8 sporcuyla mücadele eden Karaman ekibi, Larende Anadolu Lisesi ögrencisi 55 kiloda Furkan Gezen ve Temizel Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencisi 68 kiloda Atilla Sayer ile bronz madalyanin sahibi oldu. Grekoromen kategorisinde bronz madalya kazanarak kürsüye çikmayi basaran Furkan Gezen ve Atilla Sayer elde ettikleri bu basari ile Samsun’da düzenlenecek Türkiye finallerinde Karaman’i temsil etme hakki elde etti.

Denizli’de düzenlenen Gençler (A) Güres müsabakalarinda grekoromen stilde dereceye giren sporculari tebrik eden Karaman Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Osman Bebek, sporcularin basarilariyla gurur duyduklarini belirterek, Samsun’da düzenlenecek Türkiye finallerinde basarilar diledi.

Kaynak: İHA