Gökhan Kagitçioglu Açiklamasi 'Ilk Yarida Istedigimiz Görüntü Yoktu'

Besiktas karsisinda 1-0 maglup olan Karagümrük’te Yardimci Antrenör Gökhan Kagitçioglu maçin ardindan konustu. Maçin ilk yarisinda istedikleri gibi oynamadiklarini söyleyen Kagitçioglu, golcü futbolcu Pesic’in de agrilarinin arttigini ifade etti.

Süper Lig’in 22. haftasinda Besiktas’a sahasinda 1-0 maglup olan Karagümrük’te Volkan Demirel’in kirmizi kart görmesi nedeniyle düzenlenen basin toplantisina Yardimci Antrenör Gökhan Kagitçioglu atildi. Karsilasmayi degerlendirerek sözlerine baslayan Kagitçioglu, “Maça kisa sürede iyi hazirlandigimizi düsündük. Maçin ilk yarisi iyi geçmedi. Çok pozisyon verdik, basit hatalar yaptik. Ama 65’ten sonra bazi riskler aldik. Önde basip pres yaptiktan sonra daha çok ikinci top kazanip daha çok baski yaptik. Pozisyonlarimiz da vardi. Golü bulsaydik en azindan puan alabilirdik. Besiktas’i tebrik ederim” ifadelerini kullandi. Volkan Demirel’in gördügü kirmizi karti da aktaran Kagitçioglu, “Volkan hocamin ilk sari kartinda hocam sadece taç atisinin bizim oldugunu söylemek için çizgi ihlaliyle sari kart gördü. Sonrasinda da uzatma dakikalarindaki bir anlik tepkiyle ikinci sari karti gördü” diye konustu.



“Pesic’in agrilari artti”

Bugün forma giymeyen Biglia ve Zukanovic’in kadro için çok önemli isimler oldugunu söyleyen Kagitçioglu, “Ancak bugün çok iyi 11 oyuncuyla sahaya çiktik. Yeni transferimiz Bistrovic özellikle çok iyi oynadi. Pesic dün idman yapmadi. Maç çok geç oldugu için otelde öglene kadar denedi. Riske etmek istemedigimiz durumdaydi ama kendi istegiyle 15-20 dakika oynamak istedi. Su anda agrilarinin fazla oldugunu söylüyor. Umarim önemli bir seyi yoktur. Adana Demirspor deplasmanimiz var ve kendisi çok önemli bir isim” dedi.

Emre Mor hakkinda da konusan Kagitçioglu, “Emre Mor geldigimiz ilk hafta grip nedeniyle bizimle beraber olmadi ama sonrasinda artan bir performansi var. Biz kendisinin antrenman ve maç performansindan memnunuz. Zamanla daha iyi olacaktir” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA