Busenaz Sürmeneli Açiklamasi 'Basarimizi Kat Kat Artirarak Devam Etmek Istiyoruz'

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari’nda altin madalya kazanan milli boksör Busenaz Sürmeneli, basarisini kat kat artirarak devam ettirmek istedigini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanligi, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari ve 2020 Tokyo Paralimpik Oyunlari’nda mücadele eden sporcular ve antrenörler için "Yildizlarin Gecesi-Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu" düzenledi.

Düzenlenen organizasyonda olimpiyat sampiyonu milli boksör Busenaz Sürmeneli, basin mensuplarina açiklamalarda bulunarak, “Sürekli kamplarda ve maçlarda oluyoruz. Böyle bir ortami yakalayamiyoruz açikçasi. Tüm Türkiye olarak burada olmak güzel. Onlarla sohbet etme imkani bulacagiz. Sürekli görüstügüm arkadaslarimiz var. Onlarin burada olmasi hosuma gidiyor. Güzel bir gece olacak diye düsünüyorum. Sürprizler bekliyor diye düsünüyorum. Tüm Türkiye olarak sürprizlere alisigiz. Olimpiyata yollarken sürekli bizim moralimizi yüksek tutmak için ugras verdiler. Güzel bir basari elde ettik. Önemli olan bunu sürdürmek. Dünya sampiyonasi ve turnuvalar var. Her sey güzel gidiyor. Hiçbir sey moralimizi bozmadi. Hedefim gitmeden önce sampiyon olmakti. Simdi 2024’e efsane olmaya yönelik. Bu efsaneligimizi sürdürüp basarimizi kat kat devam ettirmek istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Cahit Süme: "Türkiye’ye kazandiracagimiz çok madalya var"

Sürmeneli’nin hocasi Cahit Süme ise, 2024 ve 2028 olimpiyatlarinda da madalya hedeflediklerini ifade ederek, “Olimpiyat oyunlarindan sonra bir araya gelip takim olarak sevincimizi yasayamadik. Güzel bir aksam güzel bir gece. Biz tabi olimpiyatin olmazsa olmazimiz 2024 ve 2028’i düsünüyoruz. Daha yapacak çok isimiz var. Türkiye’ye kazandiracak çok madalyalarimiz var. Hayallerimizin pesinden kosmaya devam edecegiz. Insallah hedefledigimiz basariyi ülkemize getirecegiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA