Ahmet Sahbaz Turgutluspor'la Anlasti

TFF 2. Lig ekiplerinden Turgutluspor, son olarak Serik Belediyespor formasi giyen tecrübeli oyuncu Ahmet Sahbaz ile anlasmaya vardi. Ahmet Sahbaz, Kulüp Baskani Ahmet Daskan ile bir araya gelirken, görüsme sonunda formayi giyerek resmi sözlesmeye imza atti. Imza töreninde yönetim kurulu üyeleri de yer aldi.

Imza töreni sonrasi konusan Ahmet Sahbaz, “Hedefleri olan büyük bir camiaya geldim. Teklif geldiginde hiç düsünmeden kabul ettim. Burada oldugum için mutluyum. Bana güvenen ve burada olmama olanak saglayan Basta Kulüp Baskanimiz Ahmet Daskan, yöneticilerimiz ve hocamiz Nazim Gülay’a tesekkür ediyorum. Takim arkadaslarim ile birlikte, hocam görev verdigi taktirde Turgutuspor’umuzun basarisi için canla basla çalisacagim. Anlasma her iki taraf içinde hayirlisi olsun.” dedi.

Tecrübeli oyuncu Ahmet Sahbaz’i kadrolarina kattiklari için mutlu olduklarini belirten Turgutluspor Baskani Ahmet Daskan ise, “Ahmet Sahbaz tecrübeli bir oyuncu. Ahmet Sahbaz gücümüze güç katacagindan hiç süphem yok. Anlasma her iki taraf içinde hayirli ve ugurlu olsun. Ahmet Sahbaz kardesime basarilar diliyorum.” seklinde konustu.

Kaynak: İHA