Sait Karafirtinalar Açiklamasi 'Oyuncularim Bu Zor Maçi Kolaya Çevirdiler'

Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafirtinalar, Gençlerbirligi deplasmanin 3-0 galip gelen oyuncularini tebrik ederek, “Oyuncularim bu zor maçi kolaya çevirdiler” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasinda Adanaspor, deplasmanda Gençlerbirligi’ni 3-0 maglup etti. Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafirtinalar, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

Karafirtinalar, oyuncularini tebrik ederek, “Oyuncularim bu zor maçi kolaya çevirdiler. Ilk yari ve ikinci yariya baktigimizda iki farkli takim izledik Adanaspor olarak. Ilk yari çok üretemeyen bir takimdik. Ikinciye yari yaptigimiz iki degisiklik ile bir anda ofansif anlamda daha güçlü bir hale geldik. Bunun neticesini de zaten ikinci yarinin basinda attigimiz gol ile aldik. Öne geçtikten sonra hakikaten etkili oynuyoruz. Bugün de öyle oynadik. Içeride veya disarida oynamamiz fark etmiyor. Oyun anlayisimiz her zaman bu sekilde. Sonuçlandirmaya, çabuk oyuna, geçis oyununu iyi oynamaya ve savunma ya da takim halinde olmaya dayali bir oyunumuz var. Bunlarin hepsini yaptigimizi düsünüyorum bugün. Kazanmak önemliydi. Alinan üç puan camiaya ve takima hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA