Metin Diyadin Açiklamasi 'Ekonomik Olarak Olumsuz Durumumuz Sürdürülebilir Gibi Görünmüyor'

Gençlerbirligi Teknik Direktörü Metin Diyadin, transfer konusunda yapilmasi gerekenleri dile getirdigini belirterek, “Ancak bu ekonomik bir durum. Gençlerbirligi’nin transfer tahtasini asmak tamamen ekonomik. Su ana kadar da olumlu bir durum yok. Ancak çok da sürdürülebilir bir durum degil gibi görünüyor” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasinda Gençlerbirligi, konuk ettigi Adanaspor’a 3-0 maglup oldu. Gençlerbirligi Teknik Direktörü Metin Diyadin, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

“Ekonomik olarak olumsuz durumumuz sürdürülebilir gibi görünmüyor”

Diyadin, sezon basindan ilk yarinin sonuna kadar ligde iyi bir konumda kaldiklarini dile getirerek, “Ama ilk yarinin sonu ile bizim iki tane oyuncumuz ameliyat oldu. Net oyuncu bunlar ki bu dar kadro için önemlidir bu. Artik 5 tane net oyuncumuz sakat ya da hasta. Bu sekilde oynamak kolay degil. Çünkü alternatif oyuncularimiz yok. Bütün takimlar devre arasi kadrosuna oyuncu katarken biz birakin katmayi eksildik. Bunun da dogal olarak sahaya yansimasi olacaktir. Bugün de iyi mücadele etti çocuklar ama yetmedi açikçasi. Onun için de bu sonuç hepimizi üzdü. Iki hafta önce bunun görüsmesini yaptik. Kendi kulübüm oldugu için bunu net bir sekilde dile getirdim. Nasil olmasi gerektigini. Ancak bu ekonomik bir durum. Gençlerbirligi’nin transfer tahtasini asmak tamamen ekonomik. Su ana kadar da olumlu bir durum yok. Ancak çok da sürdürülebilir bir durum degil gibi görünüyor. Bazen gelmeler de gitmeler de fedakarlik ister” dedi.

Kaynak: İHA