Gölcük'te Tekvando Rüzgari

Gölcük Belediyespor Kulübü’nün tekvando kurslarina katilan sporcular için düzenlenen kusak sinavinda 270 sporcu bir üst kusaga terfi etti.

Türkiye Tekvando Federasyonu’nun faaliyet programinda bulunan 4 ayda bir yapilan 1. Dönem Kusak Imtihani Genel Sinavi 17 Agustos Kapali Spor Salonu’nda 16 Ocak 2022 Cumartesi günü yapildi. Imtihana katilan 270 Gölcük Belediyesporlu tekvandocu, tam not alarak bir üst kusaga yükseldi. Sporcular ve velilerin büyük ilgi gösterdigi kusak imtihanina katilan Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer ve AK Parti Gölcük Ilçe Baskani Çetin Seymen; genç sporcularin heyecanina ortak oldu. Kusak imtihanini; Tekvando antrenörleri, Isa Gündag, Meliha Evcil, Kemal Aloglu, Ali Çolak, Ihsan Yaman ve Zabit Pustu gerçeklestirdi.

"Gelecegin milli sporcularini Gölcük’te yetistirecegiz"

Kusak imtihanini basariyla tamamlayan sporculari tebrik eden Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer, "Gölcük Belediyespor bünyesinde egitim alan sporcularimizin göstermis oldugu basarilardan gurur duyuyoruz. Gelecegin milli sporcularini Gölcük’te yetistirecegiz. Planli ve programli çalismaya devam eden gençlerimize destek vermeye devam edecegiz. Gölcük Belediyesi olarak amatör sporlara olan destegimizi arttirarak gençlerimizin farkli spor dallarinda basari kazanmasina katki sunmayi sürdürecegiz. Bu duygularla; gençlerimizi, özellikle de ailelerini tebrik ediyor; Gölcük Belediyesi Spor Birimi Müdürü Murat Aydogdu’ya, Zabit Pustu hocamiza ve egitmenlerimize; kusak törenine de yansiyan disiplinli egitimleri için tesekkür ediyorum” dedi.

"270 sporcu bir üst kusaga geçmeye hak kazandi"

Kusak imtihani hakkinda bilgi veren Gölcük Belediyespor Kulübü Tekvando Antrenörü Zabit Pustu, "Türkiye Tekvando Federasyonunun faaliyet programinda yer alan 1. Dönem Kusak Imtihanina Gölcük Belediyespor Kulübü Tekvando Takimi sporcularimizdan; 100 beyaz kemer, 40 sari kemer, 40 yesil kemer, 30 yesil mavi, 30 mavi, 30 kirmizi, 10 kirmizi siyah olmak üzere toplam 270 sporcu katildi.

Kusak imtihanina katilan tüm sporcular bir üst kusaga geçmeye hak kazandilar. Çocuklarimizi kutluyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA