Erkan Sözeri Açiklamasi 'Bu Takim Süper Lig'e Çikacak'

Büyüksehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Oyuncularima çok inandigim için bunu söylüyorum, bu takim Süper Lig’e çikacaktir" dedi.

Bursaspor sahasinda agirladigi Büyüksehir Belediye Erzurumspor maçinin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Erkan Sözeri, trafik kazasinda hayatini kaybeden Ahmet Çalik’i anarak konusmasina basladi.

Ilk 11’den 5-6 tane eksik oldugunu belirten Sözeri, "Ama ben oyuncularima sunu söyledim. Eksikliklere siginmadim, siginmayacagim da. Diger oyuncalara sunu söyledim. Sizin devreye girmeniz lazim. Biz 26 kisilik büyük bir aileyiz" dedi.

Pozisyona girmekte sikinti yasadiklarini vurgulayan Sözeri, "Önde topu tutamayiz tercihlerde de hata yaparsaniz o pozisyonlara girmeniz zorlasir. Rakibimiz Bursaspor ikinci yarida pozisyonlara girdi. Ilk yarida maç kisir geçti. O da bizim tercih hatalarimizdan kaynaklandi. Kisir bir maç oldu ama mücadele gücü yüksek oldu. Iki takimi da tebrik etmek gerekiyor. Bursaspor cansiperhane mücadele etti. Iki takimda savasti ve sonuçta birer puan alindi. Bursaspor böyle mücadele ederse buradan kolay kolay kimse galibiyet çikartamayacagini gösterdi. Benim oyuncularim da kolay kolay yenilmeyecegimizi gösterdiler. Oyuncularima çok inandigim için bunu söylüyorum, bu takim süper lige çikacaktir" dedi.

Sözeri, genç hakemlere sans verilmesi gerektigini de sözlerine ekleyerek maçin hakemlerinin iyi maç yönettiginin altini çizdi.

Kaynak: İHA