Domenec Torrent'in transfer hedefleri ortaya çıktı! Fatih Terim de istemişti...

Son dakika Galatasaray haberleri… Galatasaray'da dördüncü Fatih Terim dönemi geçtiğimiz günlerde sona erdi. Sarı-kırmızılı yönetim, hızlı aksiyon alarak Terim'in ardından teknik direktörlük görevini Domenec Torrent'e emanet etti. Torrent'in ardından Galatasaray'ın transfer hedefleri merakla beklenirken, ilk hamleler yapılmaya başlandı. İşte son dakika haberinin detayları…

Domenec Torrent'in transfer hedefleri ortaya çıktı! Fatih Terim de istemişti...
Galatasaray'da Mustafa Cengiz'in ardından göreve gelen Burak Elmas yönetimi, ilk iş olarak Fatih Terim ile yeni sözleşme imzalayarak Florya'yı deneyimli hocaya emanet etmişti.

Terim'in göreve başlamasının ardından hızlıca planlarını uygulamaya sokan Galatasaray yönetimi, 3 yıllık bir projenin ilk adımlarını attı.

Yaz transfer döneminde genç oyuncu transferleriyle dikkat çeken Galatasaray, bu genç kadrosuyla Avrupa Ligi'nde başarıyı yakaladı.

Lazio, Marsilya ve Lokomotiv Moskova'nın bulunduğu gruptan namağlup lider çıkan sarı-kırmızılılar, Süper Lig'de bekleneni veremedi.

Ligde üst üste alınan kötü sonuçlarla birlikte lider Trabzonspor'un oldukça gerisinde kalan Galatasaray'da dördüncü Fatih Terim dönemi sona erdi.

Ziraat Türkiye Kupası'ndan da elenen sarı-kırmızılılarda ise tek hedef olarak UEFA Avrupa Ligi'nde başarı yakalamak görülüyor.

Fatih Terim'in görevine son verilmesiyle birlikte çalkantılı günlere giren Galatasaray, Domenec Torrent ile sözleşme imzaladı.

İspanyol teknik adamın topbaşı yapmasının ardından en çok merak edilen konu transfer oldu.

Fatih Terim döneminde transferinin gerçekleşmesi beklenen Gedson Fernandes'in şu an askıya alındığı belirtiliyor.

Domenec Torrent'in yönetime vereceği listeyle hareket edecek olan Galatasaray yönetimi, transferde ilk adımlarını atmak için hazırlanıyor.

Fatih Terim döneminde gözden çıkarılan Assunçao, Luyindama ve Fatih Öztürk, Torrent döneminde yeniden gözden geçirilecek.

Hafta sonu Hatayspor deplasmanına çıkacak olan sarı-kırmızılılarda bu maçın ardından transfer harekatının başlaması bekleniyor.

TORRENT İLK HEDEFLERİNİ BELİRLEDİ

Domenec Torrent'in ardından transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, orta saha transferi için Ross Barkley'i belirledi.

Chelsea'de forma şansı bulmakta zorlanan yıldız futbolcu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinin düşünüldüğü öğrenildi.

İkinci hedef ise Galatasaray'la daha önce de sıklıkla anılan Trezeguet oldu.

2019'da Kasımpaşa'dan Aston Villa'ya 10 milyon euroya transfer olan 27 yaşındaki oyuncunun 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Galatasaray'ın yıldız oyuncuyu yeniden kadrosuna katmak istediği öğrenildi.